GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Wild Mushroom

5 7kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
63,42 m | Lat:S 33° 57' 31" Long: E 18° 47' 47" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Dit luxe hotel bestaat uit zeven prachtige suites welke luxe accommodatie in de kaapse wijnlanden bieden.Elke suite vertelt het verhaal van een bepaalde paddenstoel. Op een verfijnde manier maakt het luxe interieur gebruik van de vitale kleuren en texturen van de Gouden Oester, de inheemse Kalahari truffel, de magische Psilocybe, de roze-paars Russula, de oranje-groene Lactarius Deliciosus en de glinsterende Omphalotus of koper trompet paddestoelen. Discosoma is de nieuwste aanwinst, een allenstaande suite ideaal voor paren op huwelijksreis of voor degenen die afzondering zoeken. Kunstwerken in de Daedalia eetkamer en Clathrus lounge dragen bij aan de verdere ontdekking van de wereld van de paddenstoelen. Dit Cape Winelands landhuis biedt luxe accommodatie op zijn best. Een echte 5-sterren ervaring in de Kaapse wijnlanden.

Hoewel de inrichting van elke kamer anders is, beschikken ze allemaal over extra lange kingsize bedden en een plasma-tv met DSTV. Een iPod-vriendelijke muziektoren met radio, alarm en een cd-speler is ook beschikbaar in elk van de suites. Wi-Fi is beschikbaar in het hele hotel. Air-conditioning, vloerverwarming en verwarmde badkamers zorgen voor maximaal comfort in de zomer- als in de winter maanden.

Een uitgebreid luxe ontbijt wordt geserveerd onder de pergola op de binnenplaats

De sculpturen van de beroemde Zuid-Afrikaanse landschapskunstenaar Strijdom van der Merwe zijn opvallende kenmerken van de formele tuin van dit luxe landhuis. De kleuren en texturen van champignons worden op een subtiele manier weerspiegeld in de keuze en de lay-out van een grote verscheidenheid aan planten welke hier aan de hand van seizoensgebonden displays gehaal tot hun recht komen. Het terras rondom het zwembad en de omliggende gebieden nodigen gasten uit om het elegante en spectaculaire tuinontwerp van Andres de Wet te ontdekken. Er is tevens een openlucht massage ruimte waar men volledig tot rust kan komen. De enorme palmbomen, rozentuin, bomen en struiken zorgen voor een combinatie van planten die een authentieke Zuid-Afrikaanse indruk maken. De veranda aan de voorkant van dit hotel, geeft een gevoel van vervlogen koloniale tijden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerInternetSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Wijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

TOP

Ivo en Godelieve de Bisschop (26-02-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in