GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Turaco Guesthouse

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Sint Lucia Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marlize Moolman
m | Lat:S 28° 22' 33" Long: E 32° 24' 52" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Gelegen aan de Elephant Coast in het hart van het prachtige St. Lucia, omgeven door een werelderfgoedlocatie (natuurlijk wildernisgebied) biedt Turaco guesthouse een prettige ervaring, waardoor alle gasten zich ontspannen en in contact met de natuur voelen.

Het gastenhuis telt 5 luxe kamers, allemaal gelegen op de bovenste verdieping, elk met een eigen ingang en een patio ontworpen om een gevoel van natuur en rust uit te stralen, waar gasten kunnen genieten van een zonsondergang of een kopje koffie in de vroege ochtend. Het gastenhuis is ook voorzien op krachtonderbrekingen (loadshedding) door middel van zonnepanelen met batterij alsook een generator waardoor u hiervan geen last heeft tijdens uw verblijf.

De vier tweepersoonskamers hebben elk een luxe superkingsize bed dat ook als twee eenpersoonsbedden kan worden geconfigureerd. De familiesuite heeft een queensize bed in één kamer met een eigen badkamer en twee extra lange eenpersoonsbedden in een aangrenzende kamer. De twee eenpersoonsbedden kunnen ook worden geconfigureerd als een superkingsize bed. Alle kamers hebben een en-suite badkamer met douche, airconditioning, een minikoelkast, koffiestation en tv met satellietzenders, staande ventilator, strijkijzer en strijkplank en haardroger.

U kunt op het open terras genieten van het heerlijke en verse Engelse ontbijtbuffet met uitstekende koffie en je meteen één voelen met de natuur! Op de gezellige binnenplaats is er een klein zwembad met braai (barbecue)faciliteiten. Alle gasten kunnen gebruik maken van gratis privéparkeergelegenheid en er is gratis WiFi in alle kamers. 

Tropisch warm klimaat het hele jaar door, de warme Indische Oceaan, grote nijlpaarden- en krokodillenpopulatie, diverse fauna en flora, snorkelen bij Cape Vidal en een hotspot voor vogelaars maken dit tot een populaire vakantiebestemming. Turaco Guesthouse is de perfecte stop om St Lucia en zijn prachtige omgeving te verkennen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadDraadloos netwerkBraaiGamedrive(s)Creditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in