GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ingwenya Lodge

5kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Sint Lucia Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Madeleine Harmse
21.92 m | Lat:S 28° 23' 1" Long: E 32° 24' 44" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ingwenya Lodge betekend in de lokale Zoeloe taal zoveel als 'krokodil'. Die kan je niet bij de lodge terugvinden, maar wel in het Sint Lucia meer, en het aangrenzende stukje Werelderfgoed, iSimangaliso Wetands Park. Ingwenya Lodge ligt net aan het centrum van Sint Lucia, maar wel in het rustige gedeelte. De tuin is tropisch en je kan van hieruit zelfs het estuarium zien. 's Avonds is het niet ongebruikelijk dat nijlpaarden in de tuin komen grazen, maar ook kleine antilopen en aapjes kan je hier aantreffen. Er zijn verschillende kamertypes, zo is er de Nyalazi, met twee kamers en de mogelijkheid tot het onderbrengen van 6 personen, met 1 queen-size bed, 2 enkele bedden en een slaapzetel. Deze unit werd recentelijk helemaal vernieuwd, met zelfs een compleet vernieuwde keuken. Ook de andere units werden recentelijk allemaal vernieuwd en het resultaat mag gezien worden. Zo is er ook nog de Mkuze unit (6 personen), met twee slaapkamers, 1 dubbele kamer, 2 enkele bedden, maar geen zeezicht. Ze heeft wel een private boma en een badkamer met douche en ligbad. Vervolgens is er de Mfolozi Unit (6 personen), deze heeft 3 kamers, 1 dubbel bed en drie enkele bedden, alsook een ruime ingerichte keuken. Deze unit heeft zeezicht. De Mpate unit telt twee verdiepen (4 pax) en heeft een kamer met zeezicht, alsook een twin kamer, met een badkamer met douche. De Mzinene Unit (6 pax) heeft een queen-size bed, 2 enkele bedden, alsook een slaapzetel. Deze heeft ook twee badkamers, eentje met douche en eentje met ligbad, alsook zeezicht. De kamers worden dagelijks schoongemaakt. Alle kamers hebben een eigen ingerichte keuken en airconditioning. In de kamers is er televisie, maar bezoekers die een satellietverbinding wensen voor het Dstv-pakket, moeten hun eigen zogenaamde smart card meebrengen. In de tuin ligt ook een mooi zwembad, een speeltuin en een boomhut voor de kinderen. Gasten kunnen gebruik maken van gratis draadloos internet in het hoofdgebouw. Sint Lucia centrum, tal van activiteiten, alsook horeca, liggen op wandelafstand van de lodge.
Opmerking: Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie. De opgegeven prijzen geven de gemiddelde prijs weer - de prijs in de door u gewenste periode kan dus afwijken.

ACTIVITEITEN:

Deze worden uitgevoerd door onafhankelijke bedrijven en dienen best vooraf geboekt te worden. Opgegeven prijzen zijn geldig tot 31/10/2024

- hippo and croc bootcruise (2u) vertrek zomer 10/12/14/16u - winter 10/12/15u - half juli/einde aug 9/11/13/15u - 340 rand/pp
- whale watching boottrip St-Lucia Beach (2u) juni t/m november (geen kinderen <12) - 1915 rand/pp
- Ocean dolphin cruise (2u) december t/m mei (kinderen <12 enkel op aanvraag en indien groter dan 1,5 m) - 960 rand/pp
- iSimangaliso sunrise/sunset drive (3u) - 735 rand/pp
- iSimangaliso Cape Vidal snorkelen (1 tot 1,5 u) (*) - 430 rand/pp
- iSimangaliso full day Safari (incl. snorkelen(*) Cape Vidal, ontbijt, lunch en drankjes) 6u-14u - 1295 rand/pp
- Hluhluwe-iMfolozi Game reserve volle dag safari (vertrek zomer 4h45-winter 5h45) - 1575 rand pp en 1260 rand kids <12 (incl. ontbijt en lunch)
- begeleide wandeling (birdwatching)2 a 3u - vertrek om 6u - 565 rand pp
- begeleide wandeling (bush/nature) 3u - vertek om 6AM of 3PM (zomer)/2PM (winter) - 565 rand pp
- paardrijden (beach or bush) 1u - 620 rand pp
- paardrijden (beach and bush) 2,5u - 1405 rand pp
- Deap Sea Fishing - 2140 rand pp
(*) snorkelen kan enkel doorgaan indien het getij dit toelaat, materiaal om te snorkelen is inbegrepen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

Open haardVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in