GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Little Pilgrims Boutique Hotel

4 35kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Edna Fick
557 m | Lat:S 25° 2' 52" Long: E 31° 7' 47" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer
Little Pilgrims Boutique Hotel ligt in het hart van Hazyview, de toonaangevende toeristische stad in het Mpumalanga Laagveld in Zuid-Afrika. Little Pilgrims biedt een gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot de Phabeni-poort van het Kruger National Park, op slechts 12 km afstand. De Numbi-poort ligt op 20 km weg, terwijl de Paul Kruger Gate op 40 km afstand ligt. Hazyview is ook centraal gelegen voor alle schilderachtige attracties van het Mpumalanga Laagveld en Escarpment, inclusief de watervallen van Sabie, evenals God's Window en de Blyde River Canyon, dicht bij het nabijgelegen Graskop. De stad biedt ook een groot aantal adrenaline-opwindende avontuurlijke activiteiten, wandelingen, interacties met dieren in het wild en interessante eetervaringen waar iedereen van kan genieten. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant Saloon of buiten op het terras bij het zwembad, voordat u op zoek gaat naar de opwinding van de dag. Little Pilgrims biedt 35 individueel ingerichte kamers en een executive suite, alle met acht satelliet-tv-kanalen, een goed gevulde barkoelkast, een volledig assortiment aan toiletartikelen en faciliteiten voor warme dranken. Elke kamer heeft een eigen gedeelte met uitzicht op de weelderige subtropische tuinen en het zwembadgedeelte, waardoor een rustige en privé-omgeving wordt gecreëerd om te ontspannen, terwijl u geniet van het beste weer in Zuid-Afrika en het vruchtbare en kleurrijke vogelleven van de regio
Opmerkingen: Kinderen van 6 jaar en ouder die een kamer delen met de ouders, betalen alleen voor het avondmaal als ze DBB hebben geboekt.

Maaltijden:
Avondmaal: R275/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in