GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Africamps at Mackers

10kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ryan and Michelle McKain
m | Lat:S 25° 1' 57" Long: E 30° 58' 22" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer

Mackers is de eerste Africamps buiten de West-Kaap en is prachtig gesitueerd aan de oevers van de Sabie-rivier. De tenten zijn allemaal gericht naar en bieden uitzicht op de rivier op slechts enkele meters van het stromende water te midden van de prachtige inheemse natuur. Mackers ligt hier dan wel in deze prachtige natuurlijke en ontspannen omgeving, toch ben je ook snel in Hazyview en aan de ingang van het Kruger nationaal park. Vanuit Mackers Africamps kan je ook de prachtige Panoramaroute bezoeken.

De luxetenten hebben alle basisvoorzieningen en zijn een ideale manier om met de kinderen de prachtige omgeving te verkennen. Elke luxetent is voorzien op maximum vijf personen. Op enkele stappen van de tent kan je je tenen in het frisse water steken, maar er is ook een groot zwembad in de tuin van het domein. Als je zin hebt in een wandeling dan kan je de prachtig route langs de rivier volgen. Kortom, je kan hier gerust een lange tijd verblijven om te ontspannen en om de Panoramaroute te verkennen en van hieruit kan je ook als dagbezoeker het Kruger nationaal park verkennen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kind 0-2 gratis, van 3-16 jaar aan kindertarief
- Minimumverblijf 2 nachten tijdens weekends en piekseizoen en 3 nachten tijdens verlengde weekends (feestdagen)

- Een bedrag van 250 rand per verblijf wordt aangerekend voor het schoonmaken.

Maaltijden: manden moeten min.1 dag vooraf besteld worden
- 'Cook-Your-Own' ontbijtmand (keuze uit english of omelette of waffle) @ 225 rand pp (175 rand <12 jaar) 
- 'Cook-Your-Own' braai (BBQ)-mand omvat (keuze uit beef & boerewors of burgers of chicken & pork) @ 310 rand per persoon (225 rand <12 jaar)

Activiteiten:

Tarieven voor begeleid bezoek aan Kruger, prive-wildpark en de Panoramaroute zijn op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in