GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

4 daagse Huwelijksreis Mauritius

vanaf
8,663 Rand (515.01 €) pp
Mauritius
Chemin Grenier
prijsofferte aanvragen
Op huwelijksreis of je huwelijksverjaardag vieren op een tropische bestemming, wie droomt er niet van. Eén van die schitterende locaties om dit op een unieke manier te beleven is Mauritius. In deze Shanti Maurice Special laten we de bruid of echtgenote gratis verblijven (met tal van extra's), als jullie opteren om minimum drie nachten te verblijven op deze prachtige locatie. Een tropisch eiland ten oosten van Madagaskar met idyllische stranden, schitterende azuurblauwe lagunes en een subtropisch binnenland.
DAG 1-4 | SHANTI MAURICE MAURITIUS

In de meeste gevallen land je na de middag en kan er een transfer geregeld worden om je naar het hotel te brengen. Shanti Maurice ligt letterlijk aan het strand van Chemin Grenier, sterker nog, dit hotel heeft gewoon haar eigen privestrand. Deze stranden in de Savanne provincie worden trouwens beschouwd als de mooiste van het land. Parelwitte stranden, een turquoise Indische Oceaan en waaiende palmbomen nodigen meteen uit om hier te genieten. In het water mogen enkel niet gemotoriseerde watersporten beoefend worden en dat maakt het de ideale plek om tot rust te komen, bij het genot van een drankje, of het lezen van een boek. Verder kan je geheel gratis windsurfen, zeilen, gebruik maken van een pedalo, kayaken of snorkelen. Gemotoriseerde tochten zijn extra. Verder behoord tot de lijst van de activiteiten ook nog kooklessen, fitness, aerobic, aquagym, yoga, meditatie en tennis. Een 'Candle Night' diner voor twee met een wijn van het huis, volledig prive zit mee in het pakket en in de Nira Spa ontvangt u een complementaire Pranay Ritueel (per persoon), dit gaat om een full body massage. Verder mag u zich ook nog verwachten aan een Honeymoon Petal Bath en een upgrade van de kamer mocht deze beschikbaar zijn op de dag van aankomst. De laatste dag zal je afhangende van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt in de loop van de voor- of namiddag vertrekken. Ook hier kan een transfer naar de luchthaven geregeld worden. Shanti Maurice foto's

Overnachting (3x):
Comfort: Shanti Maurice ***** Kamertype: Junior Suite Ocean View (DBB)
Charme: Shanti Maurice ***** Kamertype: Junior Suite Beachfront (DBB)
Exclusief: Shanti Maurice ***** Kamertype: Luxury Villa with pool (DBB)

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Comfort8,663 Rand (± 515.01 €) - -
Per persoon in Charme9,563 Rand (± 568.52 €) - -
Per persoon in Exclusief13,388 Rand (± 795.93 €) - -
PRIJZEN PER PERSOON OP BASIS VAN:

Prijs gebaseerd op tarieven van toepassing in het laagseizoen (15 april tot 30 september en 1 december tot 22 december) op basis van kamer en ontbijt en avondmaal (DBB/HB). Tussen 7 januari tot 14 april en 1 oktober tot 30 november is hoogseizoen. Dan is er een toeslag per kamer/nacht: Comfort + 56 euro Charme + 73 euro Exclusief + 116 euro. Een Full Board (FB) optie is mogelijk aan +50 euro/per persoon/dag

TYPE:

Comfort: Junior Suite Ocean View
Charme: Junior Suite Beachfront
Exclusief: Luxury Villa with pool

OPMERKING: Enkel van toepassing voor laag- en hoogseizoen met een minimum van drie opeenvolgende overnachtingen in Shanti Maurice. Deze speciale aanbieding is geldig bij verblijf binnen het jaar nadat het huwelijk voltrokken werd, of binnen het jaar na de datum waarop de huwelijkverjaardag plaats vond. Om aan te tonen dat u gehuwd bent hebben we dan wel een bewijsstukje nodig. Een kopij van uw huwelijkscertificaat (met datum) volstaat hiervoor. Niet van toepassing tijdens het piekseizoen (23/12 en 6/1). Niet combineerbaar met andere aanbiedingen.

INBEGREPEN:

Overnachtingen in Shanti Maurice hotel op basis van kamer en ontbijt en avondmaal (DBB)
Een 'Candle Night' diner voor twee met een wijn van het huis, volledig privé
Een complimentaire Honeymoon Petal Bath
Een upgrade van de kamer mocht deze beschikbaar zijn op dag van aankomst

NIET INBEGREPEN:

Transfer van en naar het hotel/luchthaven
Vluchten en luchthaventaksen vanuit het land van herkomst
Binnenlandse vluchten indien van toepassing
Visum indien dit vereist moest zijn
Inkomgelden
Dranken, snacks, middagmaal
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door u aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en uw persoonlijke reisvoorkeur(en).

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Mauritius te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

andere rondreizenin Mauritius (1)

terug naar de lijst

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen