GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Palms

5 6kamers/units
Zanzibar | South East Coast | Dongwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): The Zanzibar Collection
8.05 m | Lat:S 6° 11' 35" Long: E 39° 32' 6" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Palms ligt iets ten noorden van Bwejuu en wordt beschouwd als een van de meest exclusieve plekjes in Zanzibar en de South East Coast. Deze lodge maakt onderdeel uit van The Zanzibar Collection en telt slechts zes villa's. Dat maakt dat The Palms een zeer exclusieve lodge is waar privacy en extra aandacht voor haar gasten zeer centraal staan, noem het maar een perfecte romantische locatie. De zes villa's zijn 140 vierkante meter groot en omvatten een eigen leefruimte en grote dressing en een eigen grote badkamer. De Arabische stijl is sterk aanwezig in de zeer gedetailleerde afwerking van de kamers. Er werd veel gewerkt met zachte kleuren en tinten en het meubilair en linnen is van zeer bijzondere kwaliteit. Op het terras van elke kamer staat een typisch Zanzibari bed, waarop je heerlijk kan relaxen terwijl je geniet van het geluid van wuivende palmbomen. Iedere villa komt ook met haar eigen plunge pool. Ook aan het moderne comfort is er gedacht, waaronder gratis draadloos internet, satelliet televisie met DVD speler, minibar, koffie- en theefaciliteiten, een telefoon en uiteraard airconditioning.

The Palms heeft ook een zeer uitstekend restaurant waar met de lokale kruiden, verse groenten, vlees en vis dagelijks worden klaargemaakt door gerenommeerde chefs. De fusie tussen de Europese en lokale keuken is sterk aanwezig. Het restaurant beschikt ook nog eens over een groot terras zodat je ook buiten kan eten. The Plantation House is alvast een goede start om even aan de gezellige koloniale bar een drankje te nuttigen. The Palms maakt gebruik van de The Frangipani Spa in Breezes, die helemaal werd opgetrokken in de typische Swahili stijl, die uitgebreid wordt met kaarslicht en de geur van specerijen. Hier kan je genieten van diverse behandelingen en therapieen, alle gericht op het verlichten van de negatieve gevolgen van een moderne levensstijl, zoals stress en uitputting. De professionele therapeuten komen uit Thailand, Bali en India en bieden een breed scala aan gespecialiseerde massagetechnieken en behandelingen, waaronder de beroemde Thaise massage. De hoogste kwaliteitsvolle natuurlijke huidverzorgingsproducten worden gebruikt in alle behandelingen, evenals een selectie van lokale gekruide essentieolien.

Wie de sportieve kant op wil, kan terecht op het tennisveld of in de Water Club, waar tevens een gym is ondergebracht en een PADI Dive Center. Zowel beginners als gevorderde duikers kunnen hier terecht. Baraza heeft ook haar eigen Kids Club, waar alle kinderen tussen 4 en 12 terecht kunnen. Het omvat onder andere een groot speellokaal waar kinderen zich naar hartenlust kunnen amuseren en speelgoed, kleurboeken en tal van andere zaken ter beschikking staan. Speciaal opgeleide opvang is voorzien en de kinderen kunnen ook gebruik maken van een kinderbad. Voor de volwassenen is er een bibliotheek en een souvenir- en cadeautjesshop.

Opmerking: Alle tarieven zijn op basis van Fully Inclusive (FI). Alle maaltijden zijn inbegrepen, alsook lokale in-house alcoholische drankjes, wijn, bier en cocktails, maar ook frisdrank en mineraalwater. In de namiddag wordt thee en koffie met koekjes geserveerd. Kinderen +16 welkom

Opmerking: Tussen 23/12 en 6/1 geldt een minimum van 5 nachten. Prijzen voor singles op aanvraag. Boekingen voor kerst- en nieuwjaarsperiode worden enkel bevestigd na het betalen van een voorschot van 50%, dit voor 1 juni van dat jaar (niet terugbetaald)

Dress code: heren een lange broek bij het avondmaal.

Honeymoon Special*: Opeenvolgend 7 = 5 nachten of 10 = 8 nachten.

- Inclusief een fles schuimwijn bij aankomst en een bloemenarrengement op de kamer.
- Sundowners op de kamer
- 10% korting voucher op een PADI duikcursus
- Een cadeau
- Complimentaire nek-, rug en schoudermassage
- Middagmaal op het strand (weersafhankelijk)

* niet geldig in de paasvakantie, juli en augustus

Transfers: tot maximum 6 personen aan 55 euro van/naar Zanzibar International Airport (2020: 75 euro)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyDekenDVD

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen