GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tower of Pizza

4kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Bergville Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Pierre en Ilonka Labugche
1243.53 m | Lat:S 28° 39' 25" Long: E 29° 2' 48" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tower of Pizza is gelegen aan het noordelijke deel van het beroemde stukje Werelderfgoed, het uKhalhamba Drakensgebergte en vlak bij het Amfitheater. Dit gastenverblijf ligt op een groot domein en heuvel en omvat zowel vrijstaande cottages, alsook enkele typische Afrikaanse rondavels. Deze zijn ruim en werden heel gezellig ingericht. Geen overdreven luxe, maar een charmante accommodatie aan, voor de regio, democratische prijzen. De naam van het gastenverblijf verklapt het reeds, je kan hier lekker vers bereide Italiaanse gerechten eten. Maar, niet getreurd, er zijn ook tal van andere gerechten waaruit gekozen kan worden. De ligging is zeer centraal en tal van activiteiten kunnen hier in de regio worden ondernomen. Denk maar aan de vele wandeluitstappen, bergbeklimmen, kanovaren, mountainbiken of ballonvaren. Je had hier gerust nog wat langer willen blijven!
Opmerking: Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen tussen 2 en 5 aan 157 rand/nt, tussen 6 en 12 aan 306 rand/nt, tussen 13 en 16 aan 369 rand/nt

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Internet toegangParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Een fijn verblijf, vriendelijk en behulpzaam personeel, de uitbater komt de gasten iedere ochtend groeten bij het ontbijt. De cottage was ruim en gezellig. De pizza's zijn er lekker. Een goede uitvalsbasis voor het Royal Natal Park.

Mathieu Van de Velde en Ans Vervaeke (15-08-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in