GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amaan Bungalows

86kamers/units
Zanzibar | North West Coast | Nungwi Beach Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Daudi Fundi - Ocean Group
4.27 m | Lat:S 5° 43' 46" Long: E 39° 17' 28" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Amaan Bungalows is een gezellig strandhotel, gelegen in een prachtige omgeving, aan een parelwit strand en azuurblauwe Indische Oceaan en een van de meest populaire bestemmingen van het eiland, Nungwi Beach. Het hotel heeft een bijzonder vriendelijke personeel dat er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat je vakantie bijzonder en onvergetelijk wordt. Het is gelegen aan de noordwestelijke punt van het eiland, met een breed scala aan faciliteiten en recreatieve mogelijkheden, maar vooral voorbestemd voor duikliefhebbers. Op het eerste gezicht lijkt het wat verouderd, maar er wordt volop gewerkt aan de renovatie van de kamers. Amaan Bungalows telt 86 kamers, waaronder 16 kamers met zeezicht, 32 kamers met zicht op het zwembad, 19 deluxe kamers en 19 tuinkamers te midden van een mooi aangelegde tropische oase bezaaid met schaduwrijke palmbomen en geurende bloemen. De architectuur is typische voor de regio en zeer traditioneel, dit door gebruik te maken van lokale materialen. De Sea View kamers zijn ruim, maar naar onze mening (ondanks het mooie zicht op de Indische Oceaan) niet de beste plaats om te overnachten. Wie in Amaan Bungalows wil overnachten kiest best voor de kamers met het zicht op het zwembad, die zijn het mooist verzorgd. Elke kamer heeft airconditioning, minibar en een eigen badkamer. De kamers bij het zwembad hebben tevens een terras of balkon vanwaar je deels zicht hebt op de zee. Ook de andere kamers zijn ruim, maar hebben geen direct zeezicht. Het hotel beschikt tevens over een eigen bar en twee restaurants (Marine Blue en Sunset Grill), een groot zwembad, wasserijdienst en een kleine souvenirwinkel. Tal van watersportactiviteiten kunnen worden beoefend en excursies kunnen vanuit Amaan Bungalows geregeld worden. Transfers van en naar Stone Town en/of de luchthaven mogelijk. Gratis draadloos internet in het hotel. Bij laagtij heeft de lodge haar eigen strand en het leuke is dat er ook excursies worden aangeboden naar Memba Island voor zowel snorkelen als duiken.
Opmerking: Tussen 23/12 en 5/1 geldt een supplement van 25 US$/per persoon/nacht

Transfers: van en naar de luchthaven/Stone Town aan 75 US$ (1-5 personen)

Kinderen:

Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij de ouders op de kamer (max. twee)
Kinderen 4 tot 12 die de kamer delen met twee volwassenen aan 30 US$/nacht
Geen kinderen mogelijk in de Sea View en Garden categorie

Voorschot: Een voorschot van 30% bevestigt een reservatie

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen