GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Vingerklip Lodge

24kamers/units
Namibie | Kunene | Khorixas Namibische eigenaar/uitbater(s): Rebekka von Schumann
959.63 m | Lat:S 20° 23' 38" Long: E 15° 25' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Een van de meest dramatische rotsformaties in Namibië is ongetwijfeld de Vingerklip, een rots in de vorm van een vinger. Trots als hij is torent deze rotsformatie zich 35 m hoog boven de vallei uit, beter gekend als de Ugab-terrassen. Vingerklip Lodge telt 24 zeer smaakvol ingerichte individuele kamers ondergebracht in 12 bungalows met rieten dak. Acht van deze kamers hebben een loft-gedeelte waar twee kinderen kunnen overnachten. Elke bungalow heeft een privé-terras met stoelen en biedt een prachtig uitzicht over de weidse omgeving. De kamers zijn stuk voor stuk pareltjes en de Duitse eigenares ziet er persoonlijk op toe dat de kamers telkens weer opnieuw worden voorzien van allerhande fijne details, waardoor gasten er zeker van mogen zijn dat hun logement tot in de puntjes verzorgd is. De badkamers werden in 2019 vernieuwd en de kamers hebben airconditioning. Vingerklip heeft ook een bijzonder honeymoon-chalet of deze kan ook dienen voor gasten die op zoek zijn naar rust en afzondering, maar hiervoor moet je wel de berg op. Na een heleboel trappen kom je dan uit bij Heaven's Gate met een eigen zwembadje en een adembenemend uitzicht. Op de berg is ook een van de restaurants van de lodge gelegen, namelijk Eagles Nest, een aanrader om hier 's avonds te komen dineren. Vingerklip lodge biedt verschillende activiteiten aan, waaronder wandelingen en een rit per 4x4 in de natuur met de kans om kleiner wild te zien, maar vooral heel erg te genieten van de prachtige natuur. Perfect voor een zonsondergang met een glaasje in de hand.

Het hoofdgebouw van Vingerklip heeft naast de ontvangstruimte een grote bar, restaurant en souvenirshop en biedt doorgang tot de verschillende terrassen en het zwembad, uiteraard met zicht op de Vingerklip rots. De gastvrijheid, hulpvaardigheid, vriendelijke service en een uitmuntende keuken is bijzonder en maakt deze lodge uniek. Vingerklip Lodge is een schitterende lodge op een prachtige locatie, en eigenlijk helemaal niet zo ver weg van Twyfelfontein, de Verbrande berg, de Orgelpijpen en het Versteende Woud waar je van hieruit op daguitstap kan.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kindertarief 4 tot 14 jaar. Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij de ouders
- Geen single-supplement tussen 01/12 en 30/06
- Voor het avondmaal bij Eagles Nest restaurant boven op de berg is er een extra kost van 100 N$/pp.

Maaltijden 2024

- Ontbijt: 200 N$/pp
- Lunch buffet: 250 N$/pp
- Light lunch: 50 N$/pp tot 200 N$/pp
- Lunch menu: 200 N$/pp
- Lunch pakket: 150 N$/pp
- Avondmaal: 350 N$/pp
- Eagle's nest dinner: 100 N$/pp

Activiteiten 2024

- Sundowner drive: 438 N$/pp

Maaltijden 2025

- Ontbijt: 200 N$/pp
- Lunch buffet: 250 N$/pp
- Light lunch: 50 N$/pp tot 200 N$/pp
- Lunch menu: 200 N$/pp
- Lunch pakket: 150 N$/pp
- Avondmaal: 350 N$/pp
- Eagle's nest dinner (extra kost): 100 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadRolstoel vriendelijkFaxCopyGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Iedere lodge heeft zijn charme op een ander manier maar deze was wel echt top, dank zij de view, de tuinen en de ligging van de huisjes op de helling. Vriendelijke ontvangst en genoten van lekker eten. Wel lang om er naar toe te rijden vanaf de hoofdbaan namen we er met plezier bij. Super!!

Yves Osselaer en Greta De Boeck (07-04-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in