GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngepi

20kamers/units
Namibie | Cavango | Divundu Namibische eigenaar/uitbater(s):
1005.52 m | Lat:S 18° 7' 0" Long: E 21° 40' 12" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ngepi kamp is gebouwd op een eiland in het noordelijke deel van de Okavango Delta, de zogenaamde Panhandle in de Caprivi Strip. Deze lodge biedt buiten kampeerruimte, ook een zeer gezellige accommodatie aan, en dit aan democratische prijzen.

Aan de oevers van de Kavango rivier liggen enkele zogenaamde boomhutten (tree houses), die op stelten werden gebouwd onder canvas en dekriet. De hutten zijn volledig open en beschikken over rieten muren en rolluiken die 's avonds naar beneden kunnen worden gerold. De hutten hebben een privaat dek en alle privacy van de wereld, dit terwijl er kan genoten worden van het prachtige uitzicht over de rivier. De badkamer bevindt zich ook buiten en heeft een 'al fresco' douche. Er is een keuze tussen twin, dubbel, triple of family tree house.
Verder zijn er ook nog enkele Bush Huts. Deze zijn rustiek en hebben een rieten dak. Ze bestaan uit 2 slaapkamers, eentje met dubbel bed en een met 2 enkele bedden en hebben een openlucht badkamer achteraan. Deze hutten hebben geen zicht op de rivier maar hebben wel een privaat tuintje met BBQ.
Zoawel de Tree houses als de Bush huts beschikken over muskietnetten, bedlinnen en handdoeken. Alhoewel ze een terras met BBQ hebben, zijn deze hutten niet gericht op self catering (er is geen keukentje aan).

Ontbijt is inbergepen in de prijs, maar moet toch aan de bar besteld worden tussen 7u30 en 17u. Indien u vroeg uitcheckt, kan u een ontbijtpakket aanvragen de dag voordien. Er is een self service koffie station aan de bar, wat beschikbaar is tussen 7u30 en 21u. Diner dient vooraf geboekt te worden (voor 17u) en is een eenvoudige huisgemaakte maaltijd met dessert, geserveerd in buffet stijl in de river view dining area.

Electriciteit bij Ngepi wordt opgewekt door middel van zonne energie. Hierdoor kunnen enkel toestellen die niet veel energie vereisen opgeladen worden. Haardrogers kunnen hier dus niet gebruikt worden. De stopcontacten staan op timers, hiervoor moet u de receptie contacteren om de correcte tijden te weten. Mokoro safari tochten op het water, boottochten, vissen, wandelingen, gamedrives, een bezoek aan de Popa Falls, of rotsschilderingen van de Bosjesmannen ontdekken, het zijn slechts een greep uit de activiteiten die je vanuit Negpi kan ondernomen. Ontspannen kan je vrijwel letterlijk in de Okavango rivier, met het speciaal ontworpen zwembad, weg van de krokodillen en de nijlpaarden. Het kamp werd opgericht in 1992, en dit met als doel gasten te verleiden om te genieten van de natuur en dit zonder dat je er een grote som geld moet aan spenderen. Wil je 's ochtends ontwaken met de roep van een visarend, of het brommen van nijlpaarden, dan is Ngepi een absolute must om te ontdekken in de Divundu regio!

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen 0 tot 3 jaar slapen gratis bij twee volwassenen op de kamer. 4-11 jaar aan kindertarief als ze de kamer delen met twee volwassenen
- het is aan te raden om de activiteiten vooraf te reserveren indien u in het hoogseizoen verblijft (juli tot en met oktober)

Activiteiten 2024: (Winter = april tot september – Zomer = oktober tot maart)
- Boat Cruise 1,5 uur (min. 4 pers.) vertrek om 7u30 of 17u (winter) en 17u30 (zomer): 425 N$/pp
- Begeleid bezoek van 2 uur aan Mbukushu village (min 2 pers.) vertrek om 7u30 of 16u (winter en 16u30 (zomer):  300 N$/pp
- Mokoro trip van 2,5 uur in de Kavango en het Bwabwata nationaal park (min. 2 pers.) vertrek om 8u30 of 16u (winter) en 16u30 (zomer): 450 N$/pp 
- Halve daguitstap van 4 uur met de Mokoro van Popa Falls naar Ngepi en tussenstop bij de Bushmen village (min. 4 pers.) vertrek om 8u30: 975 N$/pp 

- Game Drive van 3 uur in Mahango park (min. 4 pers.): 900 N$/pp incl. park fees
- Volledige dag in de Namibische Delta (min. 4 pers.): 1800 N$/pp incl.park fees en lunch 


Activiteiten 2025: (Winter = april tot september – Zomer = oktober tot maart)
- Boat Cruise 1,5 uur (min. 4 pers.) vertrek om 7u30 of 17u (winter) en 17u30 (zomer): 575 N$/pp
- Begeleid bezoek van 2 uur aan Mbukushu village (min 2 pers.) vertrek om 7u30 of 16u (winter en 16u30 (zomer):  325 N$/pp
- Mokoro trip van 2,5 uur in de Kavango en het Bwabwata nationaal park (min. 2 pers.) vertrek om 8u30 of 16u (winter) en 16u30 (zomer): 613 N$/pp 
- Halve daguitstap van 4 uur met de Mokoro van Popa Falls naar Ngepi en tussenstop bij de Bushmen village (min. 4 pers.) vertrek om 8u30: 1319 N$/pp 

- Game Drive van 3 uur in Mahango park (min. 4 pers.): 1219 N$/pp incl. park fees
- Volledige dag in de Namibische Delta (min. 4 pers.): 2431 N$/pp incl.park fees en lunch 

Maaltijden 2024:

- ontbijt: 120 NS
- Lunch: a la carte
- Diner: 280 N$/pp (set 2 course dinner)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Dit was gewoonweg super!!! Wij hebben de "Swirl" kamer gekregen. Ik weet niet of dit zo was gereserveerd er stond River Tree House op onze papieren , maar dit was een ongelofelijke ervaring, De geluiden van de nijlpaarden, vleermuizen die rondvliegen, de openheid waauuw! Hadden we hier ook weer wat meer tijd gehad.

Nico Waumans & Peggy Delfante (11-11-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in