GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Orion Mont Aux Sources

107kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Bergville Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Orion Group
1415.88 m | Lat:S 28° 39' 46" Long: E 29° 0' 4" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het hotel is voorlopig gesloten Dit schitterende hotel is uniek gelegen aan de voet van het Amfitheater dat deel uit maakt van het Drakensgebergte en het Royal Natal National Park. Alle kamers hebben zicht op dit impressionante gebergte en beschikken over alle comfort zoals airconditioning, koffie en thee op de kamer, en flatscreen televisie. In 2011 is gestart met de volledige vernieuwing van alle kamers. Bijna de helft van de kamers kregen een volledige gedaanteverwisseling. De nieuwe kamers zijn zeer mooi gedecoreerd en hebben een modernere look gekregen. Ook de badkamers (standard met douche en deluxe met douche en ligbad) werden volledig vernieuwd. Wat vooral een voltreffer is voor dit logement, is de unieke uitvalsbasis, dit voor het noordelijke deel van de Drakensbergen, de schitterende tuin met groot zwembad en sportfaciliteiten en voor de overheerlijke keuken. Alle maaltijden worden geserveerd in buffetstijl en bezoekers aan dit hotel zullen het uitgebreide assortiment en de kwaliteit van de maaltijden zeker weten te waarderen.

Vanuit het hotel kunnen verschillende excursies ondernomen worden, zowel te voet als met de wagen, alsook te paard. Er is een infodesk en curioshop aanwezig. Bij de infodesk wordt u met raad en daad bijgestaan voor een geslaagde planning van de daguitstap(pen). Bij de receptie kunnen gasten tevens een picknick pakket regelen om mee te nemen op daguitstap.

Opmerking: Tijdens het hoogseizoen zijn chalets 1740 rand per chalet.
Alle chalets op Self-catering basis

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerDouche
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Knap en zeer rustig gelegen. Zeer knappe - pas vernieuwde - en goed uitgeruste kamers.

Loos party (05-12-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in