GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sibuya Game Reserve

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Kenton on Sea Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Nick Fox
21.56 m | Lat:S 33° 40' 41" Long: E 26° 40' 37" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Sibuya is een uniek privaat wildkamp waar u de Big 5 kunt bewonderen op een 3.000 hectare grondstuk. U gaat per boot vanuit Kenton on Sea naar het kamp, dat alleen al is een unieke belevenis. Via de Kariega rivier arriveert u 45 minuten later bij de accommodatie. Sibuya bestaat uit het River Camp en het Forest Camp met in totaal 12 tenten. De luxueuze tenten hebben een mooie badkamer, sommige met bad en allemaal met douche. Het leuke aan dit kamp is dat u start aan de monding van een rivier in Kenton on Sea en u vervolgens naar uw lodge per boot wordt gebracht. Onderweg maakt u alvast kennis met een prachtige natuur en vooral een overvloed aan vogels die deze regio rijk is. Eens ter plaatse worden twee gamedrives aangeboden. De meeste gasten willen natuurlijk zo snel mogelijk de befaamde 'Big Five' zien (neushoorn, buffel, leeuw, olifant en luipaard), en die kans bestaat. Daarbuiten zijn er ook tal van andere wildsoorten die je maar al te graag zal zien, waaronder giraf, zebra, tal van antilopen, en nog veel meer. Vogelliefhebbers komen hier alvast ook zeer zeker aan hun trekken, dit met niet minder dan 400 geregistreerde vogelsoorten. Sinds enige tijd bestaat ook de mogelijkheid om ook dag safari's te ondernemen die prijs/kwaliteit zeer correct zijn. Sibuya is alvast voor iedereen, zeker voor ouders met kinderen, ten zeerste aan te bevelen!

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:

Kinderen +6 jaar welkom, ook op de gamedrives, onder de 6 jaar zal een voertuig voor families worden ingezet zonder extra kost.

Opmerkingen:

- Rhino Conservation levy per nacht niet inbegrepen in de prijs en komt op 247 rand/pp per overnachting en kinderen 124 rand per nacht.
- Sibuya Game Reserve heeft geen vast programma maar u kunt zelf aangeven wanneer u een bepaalde activiteit wenst te ondernemen.
- De prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, diner, lokale drankjes, boottocht van en naar het kamp, ochtend en namiddag game drives, wandelsafari, vissen en kano varen.
- De Lodge heeft geen wifi of aansluiting op het internet en gsm-ontvangst is minder goed.
- Zorg ervoor dat je om 11.30 uur bij de receptie bent, waarna je om 12 uur per boot vertrekt voor de transfer naar de lodge. Om 15.30 uur (bij receptie om 15.00 uur) is er nog een tweede transfer, maar dan mis je wel de namiddag activiteit op de dag van aankomst. Buiten deze transferuren zijn er ook andere mogelijk, maar dan mits extra te betalen. Vertrek vanuit de lodge is voorzien om 11 uur, waarbij je om 11.30 uur terug bij de receptie bent. Vroeg vertrek vanuit de lodge kan ook met een boottrip om 8 uur, waarbij je om 8.30 uur bij de receptie bent voor check-out, maar met deze vroege transfer mis je de ochtendactiviteit.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer bijzondere plek, in de "bush" en aan de rivier; prachtige natuur. De tenthuisjes liggen ook heel mooi op ruime afstand van elkaar met veel privacy en ook zicht van boven op de rivier

Eddy en Ida Van der Lende (18-10-2018)

onze accommodatiesin Kenton on Sea (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in