GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tau Game Lodge

5 30kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Zeerust Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jesika Bishun
1028.51 m | Lat:S 24° 42' 28" Long: E 26° 12' 19" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Tau Game Lodge is gelegen in het malariavrije Madikwe wildpark op de grens met Botswana. Hier treft je 27 verschillende soorten wild aan, wat dit wildpark een ideale bestemming maakt om op safari te gaan. Je gaat er op zoek naar de Big Five (leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en buffel). De lodge werd gebouwd in 1995 en kijkt uit over een waterput. Het hoofdgebouw bestaat uit een comfortabele zitplaats, bar en restaurant, die allemaal prachtig uitzicht bieden op de waterput en ingericht werden alsof je een echt thuisgevoel krijgt. Ontbijt en lunch worden geserveerd in het restaurant of op de veranda naast het zwembad. Diner vindt plaats in een van de gezellige boma's onder de sterrenhemel of in de lapa naast de grote lodge. De 30 luxe chalets staan als het ware in een u-vorm rondom het hoofdgebouw geplaats en hebben allen een eigen terras met een uniek zicht op de open vlakte en een waterput. Ideaal dus om dieren van heel dicht bij te observeren. Ze beschikken ook allemaal over een eigen leefruimte, een badkamer, airconditioning en een ventilator. De Family Suite en Family Unit beschikken beide over twee slaapkamers en een gedeelde leefruimte. Voor ouders met kinderen tussen 3 en 5 jaar is er de Tau Cubz Club, waar specifiek op kinderen wordt ingespeeld, met animatie, gamedrives voor kinderen en tal van andere activiteiten. Alle kinderen krijgen ook een CubZ Club tasje, met boekjes, stickers, een certificaat en een Tau-shirt. Kinderen tussen 6 en 11 kunnen mee met de volwassenen op gamedrive, maar indien gewenst kunnen ze ook deelnemen aan de Cubz Club activiteiten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Inclusief alle maaltijden en 2 gamedrives (incl. drankjes tijdens game drive)
- in de standaard chalets is single tarief van toepassing tijdens piekperiodes of indien meer dan 2 single kamers per boeking worden gereserveerd
- Conservation Levy van 180 rand/per verblijf/per persoon, en 10 rand Bed Levy/pp/nacht en Rhino conservation levy van 190 rand/volw/nacht (95 rand/kind/nacht) niet inbegrepen.

Kinderen:
- De Deluxe chalet, Family Suite en Family Unit zijn geschikt voor kinderen. Prijzen voor deze types zijn per kamer. Slechts 1 Family Suite en 1 Family Unit aanwezig.
- indien 1 kind deelt met 1 volwassene in de standaard chalet, gelden volgende prijzen: 0-2 jaar gratis, 3-11 jaar aan 50% (behalve tijdens peak seizoen = vol tarief)
- indien 2 kinderen (3-11 jaar) een eigen standaard chalet delen, betaalt het oudste kind volwassen tarief en het tweede kind aan 50% (behalve tijdens peak seizoen = vol tarief voor beiden)
- deluxe chalet kan max. 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen nemen.  De unit prijs is berekend op 3 volwassenen, indien 2 kinderen onder 12 delen met 2 volwassenen, zijn de kinderen aan 50% en geldt dus het kamertarief voor 4 personen.
- indien 2 kinderen onder 12 jaar 1 kamer van de familie unit innemen, betalen ze het volwassen tarief
- de familie suite kan tot 5 personen nemen of 6 personen indien het 2 volwassenen zijn en 4 kinderen onder 12 jaar. Unit prijs is van toepassing
- kinderen 6 tot 11 jaar zijn welkom op de game drives, voor de kleinere kinderen (3-5 jaar) is een kortere kiddies safari van toepassing. 
- oppas kan geboekt worden voor tijdens de safari en in de avond tegen een extra prijs (ter plaatse te regelen)
- prijs is inclusief een kindvriendelijk activiteiten pakket
- vroege diners kunnen geregeld worden voor kinderen, let wel dat je dan nadien een oppas nodig hebt

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangFaxBaby vriendelijk

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Geweldige ligging aan het water; altijd wild te zien!

Eddy en Ida Van der Lende (18-10-2018)

onze accommodatiesin Zeerust (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in