GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Denne Gastenhuis

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Johan en Louise Keller
282.72 m | Lat:S 33° 40' 0" Long: E 22° 7' 36" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De Denne Gastenhuis is een werkende struisvogel- en alfalfaboerderij. In volle productie leven hier om en bij de 6.000 struisvogels. Het domein is reeds generaties lang in het bezit van de Keller familie en ligt op een zeer unieke plek, met zicht over de Olifantsrivier Vallei en de Swartbergruggen. Op het domein staat een charmante Victoriaanse hoeve, daterend uit 1910, en die recentelijk helemaal werd gerenoveerd. Mooie antiek meubilair, en schilderijen, houten vloeren en heel wat struisvogelleer dat doet terugdenken aan een periode waar de lokale boeren steenrijk werden van de struisvogelindustrie.

Vandaag de dag echter gaat het er heel anders aan toe en is het exporteren van struisvogelproducten eerder een dure, dan wel winstgevende aangelegenheid. Gasten die hier willen overnachten, zullen versteld staan van de enorme rust die De Denne uitstraalt. Accommodatie bestaat uit acht mooie, individueel opgestelde huisjes en vijf en-suite slaapkamers in het hoofdhuis, alle met dat prachtige uitzicht op de omliggende landerijen en majestueuze bergen.

Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden, of een heerlijke Afrikaanse braai (barbecue) in het recentelijk gebouwde restaurant. Vooraf reserveren is niet verplicht, maar we raden toch aan even vooraf te bellen of je al dan niet wenst een avondmaal te nuttigen, zodat de keuken zich er op kan voorzien.

Er zijn tal van activiteiten op en rond de boerderij, zo kan je mountainbiken en wandelingen maken. Gasten kunnen op de boerderij kennis maken met heel het struisvogelgebeuren, in een traditionele stijl, of beter, 'het leven zoals het is op een landbouwbedrijf'. Wie uit is op een wat meer diepgaand gesprek en alles wil te weten komen over struisvogels, alle bijproducten, eventueel wil struisvogel rijden, of wil kennis maken met de souvenirshop, raden we aan om bij de buur op bezoek te gaan. Meer bepaald Highgate Show Farm. Reeds jaar en dag de plek bij uitstek om meer te weten te komen over struisvogels.

We vergaten er haast bij te vertellen dat De Denne ook nog eens zeer centraal gelegen is voor tal van toeristische attracties in de omgeving, denk maar aan de beroemde Swartberg en Meiringspoort route, de Cango Grotten en de Cheetah en Wildlife farm, om slechts enkele te noemen. Wie van sterren houdt, moet zeer zeker even navragen of de mogelijkheid bestaat om met de sterrenkijker en expert van dienst te mogen sterren kijken, en geloof ons, de sterrenhemel in deze regio is op z'n zachts uniek te noemen. Wie op zoek is naar authenticiteit, comfort, charme, een pracht van een natuur en een accommodatie, dito lekker keuken, aan democratische prijzen, is bij De Denne aan het juiste adres, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND februari 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- prijzen tijdens Kunste Feesten op aanvraag
- kinderen onder 2 jaar verblijven gratis en onder 12 jaar aan kindertarief


Maaltijden 2024:

Dineren kan bij De Denne, in het eigen restaurant. Gelieve best vooraf een tafeltje te bespreken, aangezien ze met verse ingrediënten werken

avondmaal driegangenmenu: 450 rand/pp

Activiteiten 2024: (vooraf te reserveren) 
- Farm tour op de struisvogelboerderij tussen 8.30u en 10u: 160 rand/pp en 120 rand/kind
- sterrenkijken: 340 rand/pp 

- Swartbergpas tour (halve dag) vertrekt om 8.30u met een farm tour op de struisvogelboerderij, standaard rondleiding bij de Cango-grotten (11u-12u) inbegrepen en rit naar de Swartbergpas, inclusief picknick boven op de pas: 2091 rand/pp en 937 rand <12j 

- Uitgebreide Swartbergpas tour is dezelfde tour als de halve dag, maar aanvullend bezoek aan Prince Albert en Meiringspoort met wandeling naar de waterval: 2361 rand/pp en 1080 rand <12j

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Unieke locatie, schitterende kamers. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel (met speciale vermelding voor Melissa, chapeau!) Uitstekend eten + wijnen

Koen Van Den Bossche (18-01-2024)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in