GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Fairview River Lodge

23kamers/units
Zuid-Afrika | Oostelijk laagveld | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Beverley Maritz
686.62 m | Lat:S 23° 49' 8" Long: E 30° 10' 13" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Fairview River Lodge is gelegen op een 26 hectare groot landgoed omgeven door tropische fruitplantages en aan de voet van de Letaba rivier is dit een hele leuke ervaring om te genieten van een al even prachtige omgeving alsook een schitterende accommodatie. Alle cottages zijn heel ruim en smaakvol ingericht en beschikken over het nodige comfort. Verwacht geen overdreven luxe, maar kraaknette kamers en badkamers. De luxe kamers liggen achteraan het domein ter hoogte van de mango en avocado plantages. Deze zijn zeer ruim en heel mooi ingericht. Hier ontbreekt het de gasten aan niets. Deze kamers hebben een eigen plein met zwembad en ligstoelen en kijken deels uit op het golfterrein en de tropische tuin. Gasten kunnen niet alleen genieten van een heerlijk ontbijt maar ook lunch en avondmaal worden aangeboden. De mogelijkheid bestaat ook om te golfen op de terreinen van Fairview, of wat dacht je van hengelen. Ook andere activiteiten kunnen ondernomen worden, zoals een gamedrive in een nabijgelegen privaat wildpark, de Sapekoe theeplantage of een culturele tour.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen onder de 2 jaar verblijven gratis bij de ouders in de Selfcatering units.
- Voor kinderen onder 12 jaar die een unit delen met de ouders, zal een matras op de grond worden voorzien, dus geen extra bed (enkel in de duplex chalet hebben zij een eigen bed, tenzij het om een vijfde persoon gaat)
- In de The Village enkel kinderen tussen 14-18 die een kamer delen met een volwassene.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooie lodge

Marco en Chantal Pouw (07-10-2012)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in