GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

2 daagse Chobe en Zambezi riviercruise

vanaf
14,100 Rand (705.00 €) pp
Botswana
Kasane | Chobe nationaal park
prijsofferte aanvragen
Wie een safari op een geheel bijzondere manier wil beleven, nota bene dan nog in een van de mooiste nationale parken ter wereld, het Chobe Nationaal Park, moet toch echt eens overwegen dit te doen met een luxe Houseboat. Pure verwennerij, avontuur en een onmetelijk prachtige fauna en flora liggen op je te wachten.
DAG 1 | CHOBE NATIONAAL PARK RIVIERCRUISE

Deze twee unieke dagen op de Chobe en Zambezi rivier starten bij het Kasane immigratiekantoor, aan de oevers van de Chobe rivier, vlak bij Kasane. Je wordt er verwacht rond 13u. Het personeel van de Chobe Princess huisboten, zal je daar ontmoeten en verder bijstaan. Met een kleine gemotoriseerde boot wordt je naar Impalila Island gebracht. Die tocht duurt een kleine tien minuten. Je hebt meteen twee grenscontroles gehad, eentje aan Bostwana kant, en eentje in Namibi�. Dan volgt een korte boottocht naar de Chobe Princess huisboten. Bij aankomst zal de manager je begroeten met een welkomstdrankje en krijg je een hut toegewezen. Een lichte lunch wordt geserveerd in de eetzaal. Tijdens de lunch gaat de cruise langs de Chobe rivier effectief van start. Dit wordt genieten van elke minuut, want je bent omringd door een unieke fauna en flora. Honderen olifanten, buffels en tal van andere diersoorten passeren de revue. Ook aan vogels geen gebrek wat de hoge bomen en het riet vormen een belangrijke broed- en schuilplaats voor tal van vogelsoorten. Een paar uur later zal de Chobe Princess het anker gooien voor de avond. Je persoonlijke gids zal een koelbox pakken met uw favoriete drankjes en neemt je mee met een kleinere boot langs de oevers van het Chobe nationaal park, zodat je kan genieten van de spectaculaire schoonheid van en unieke zonsondergang. Later op de avond volgt een 3-gangen diner, dat zal geserveerd worden rond 20u. Een welverdiende nachtrust zal van harte welkom zijn na al wat je vandaag mocht beleven.
Charme: Chobe Princess, Ichobezi Huisboot Kamterype: Suite (FI)
Exclusief: Chobe Princess, Pride of Zambezi Huisboot Kamertype: Suite (FI)

DAG 2 | CHOBE NATIONAAL PARK RIVIERCRUISE

Het ontbijt wordt meestal geserveerd omstreeks 8.30u. De planning is simpel. Je kan lekker luieren op het zonnedek of het constante komen en gaan van de wilde dieren en vogels observeren en fotograferen. Je gids staat ter beschikking mocht je er op uit willen met een kleinere gemotoriseerde boot om van dichtbij nog beter de dieren te kunnen waarnemen. Wie van hengelen houdt kan een poging wagen om de bijna ongrijpbare Tijgervis te vangen, om hem daarna weer vrij te laten. Rond 13u wordt het middagmaal geserveerd. Na de lunch is tijd voor rust en ontspanning. Halverwege de middag is het tijd voor een andere activiteit, de keuze bepaal je geheel zelf. Omstreeks 20u volgt een 3-gangen diner om de avond af te sluiten.
Overnachting:
Charme: Chobe Princess,Ichobezi Huisboot Kamterype: Suite (FI)
Exclusief: Chobe Princess, Pride of Zambezi Huisboot Kamertype: Suite (FI)

DAG 3 | TERUGTOCHT KASANE

Het ontbijt wordt meestal geserveerd tussen 8.30 en 9.30 en vervolgens volgt de transfer per tenderboot naar het douanekantoor op Impalila Island (Namibi�). Van daaruit zal je weer oversteken naar de Kasane immigratiepost in Botswana. Rond 10u eindigen deze unieke twee dagen en ben je klaar voor de volgende uitdagen of mogelijke transfer.

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Charme14,100 Rand (± 705.00 €)14,100 Rand (± 705.00 €)14,100 Rand (± 705.00 €)
PRIJZEN PER PERSOON OP BASIS VAN:

Prijzen gebaseerd op tarieven voor hoogseizoen 1 mei/juni 2017 t/m november 2017. U kan heel wat voordeliger reizen in laagseizoen (1 december tot 30 april). Prijs alvast op aanvraag vrijblijvend beschikbaar. Let dat de prijs onderhevig is aan de US$ koers. Een voorschot van 50% verzekerd de reservatie, mits beschikbaarheid.

Indien 2 samenreizenden in 1 tweepersoonskamer

TYPE:

Charme: Chobe Princess, Ichobezi Luxury Safari Boats
Exclusief: Chobe Princess, Pride of Zambezi House Boat

INBEGREPEN:

Overnachtingen aan boord van de Chobe Princess op basis van FI (fully inclusive)
Alle maaltijden
Alle huiswijnen en bieren, koeldrank en mineraalwater
Alle activiteiten, inclusief gemotoriseerde safaris met eigen gids/ranger, hengelen en begeleide wandelingen (waaronder een informele nederzetting)
Gebruik van alle faciliteiten, waaronder tenderbootjes en visgerij
Alle transfers op het water tussen Kasane immigratiepost en Ichobezi River Lodges
Benzine
Alle park fees, visvergunning en tourism levies

NIET INBEGREPEN:

Vluchten en luchthaventaksen vanuit het land van herkomst, contacteer ons voor tarieven
Geimporteerde wijnen of sterke drank
Safari in open jeep onder begeleiding van een ranger/spoorzoeker in het Chobe Nationaal Park
Visum, indien van toepassing
40 rand Community Development Levy, per persoon, per verblijf
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door u aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en uw persoonlijke reisvoorkeur(en).

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten