GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

19 daagse Ontdek de parels van Namibie, Chobe en Vic Falls

vanaf
42,033 Rand (2,189.19 €) pp
Namibie
Windhoek | Sossusvlei | Swakopmund | Cape Cross | Khorixas | Etosha | Rundu | Caprivi | Chobe | Victoria Watervallen
prijsofferte aanvragen
Deze self-drive is super mooi en omvat vrijwel alle hoogtepunten van het centrale deel van Namibie. Enkele klassiekers, zoals de Sossusvlei duinen, Swakopmund, Twyfelfontein en Etosha zullen zeker niet ontbreken. Via de groene Caprivi-strook, met een verblijf aan de Okavango- en Kwando-rivieren, rijd je Botswana binnen. Wat later ontdek je het noordelijke deel van het Chobe nationaal park en ga je per boot en over land in een 4x4 voertuig op safari. Wees er zeker van dat dit een unieke ervaring wordt. Niet verwonderlijk als je weet dat Chobe aanschreven staat als een van de mooiste natuurparken in de wereld. Je trekt nu verder naar Zimbabwe, waar een uitgebreid bezoek aan de wereldberoemde Victoria watervallen op het programma staat en een schitterende Sunset Cruise op de Zambezi rivier om deze fantastische reis in schoonheid af te sluiten.

DAG 2 | AANKOMST IN WINDHOEK

Je landt in Windhoek. Na het ophalen van de huurwagen kan je kennis maken met de hoofdstad waar je vele gebouwen terugvindt die herinneren aan het Duits koloniaal verleden. Deze hoofdstad is trouwens makkelijk te voet te verkennen.
Comfort: Vondelhof gastenhuis Kamertype: Standard (BB)
Charme: Olive Grove Guesthouse Kamertype: Standard (BB)
Exclusief: The Olive Exclusive Kamertype: Junior Suite (BB)

DAG 3 | WINDHOEK - SESRIEM (300 km)

Je verlaat Windhoek in zuidelijke richting en via Rehoboth en de Remhoogte pas bereik je later op de dag Solitaire, gelegen aan de rand met de rode zandduinen van Sossusvlei. Via het Namib Naukluft park bereik je Sesriem. Sossusvlei zelf is een zoutmeer aan de voet van de hoogste duinen ter wereld en wordt eens in de paar jaar onder water gezet door de Tsauchab rivier. Vier kilometer ten zuiden van Sesriem, op weg naar Sossusvlei, kom je Sesriem Canyon tegen. Hier wordt bij regenval het water opgevangen in de pools en blijft daar voor maanden bewaard.
Comfort: Sossusvlei Desert Camp Kamertype: Standard Tent (BB)
Charme: Sossusvlei Lodge Kamertype: Sossusvlei Lodge Standard Tent (DBB)
Exclusief: Sossus Dune Lodge Kamertype: Dune Chalet (BB)

DAG 4 | SESRIEM - SOSSUSVLEI (100 km)

Vroeg uit de veren voor een bezoek aan de hoogste rode zandduinen van de wereld, nabij Sossuvlei. De meeste bezoekers begeven zich onmiddellijk helemaal tot achteraan in het gebied. Dit is de locatie waar je buiten het beklimmen van prachtige duinen, ook nog eens fotogelegenheden krijgt om U tegen te zeggen, denk maar aan Deadvlei en Hiddenvlei. De grootste duin, Dune 45, heeft een hoogte van 325 m en is naar alle waarschijnlijkheid een van de meest gefotografeerde van alle duinen. Voor een bezoek aan Sossusvlei en Deadvlei, moet je voor de laatste 4 km een 4x4 shuttle nemen. (ter plaatse te betalen, 180 N$ per persoon).
Comfort: Sossusvlei Desert Camp Kamertype: Standard Tent (BB)
Charme: Sossusvlei Lodge Kamertype: Sossusvlei Lodge Standard Tent (DBB)
Exclusief: Sossus Dune Lodge Kamertype: Dune Chalet (BB)

DAG 5 | SWAKOPMUND (345 km)

Vanochtend vroeg bestaat de mogelijkheid een ballonvlucht te maken over de duinen, werkelijk onvergetelijk! (niet inbegrepen, maar best vooraf bespreken, 7350 N$ per persoon). Vervolgens, na het ontbijt, is het tijd om weer verder te trekken en dit richting Swakopmund via de Kuiseb canyon en het Namib-Naukluft nationaal park. Swakopmund is ongetwijfeld de meest geliefde stad van Namibie en voor velen de ideale plaats om te ontsnappen aan de hitte waarvoor dit land gekend is. Palmbomen en groene tuinen zijn een verademing voor al diegene die net de woestijn hebben getrotseerd.
Comfort: Cornerstone Guesthouse Kamertype: Luxury Room (BB)
Charme: Swakopmund Luxury Suites Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Strand Hotel Kamertype: Luxury (BB)

DAG 6 | SWAKOPMUND - WALVISBAAI

Bezoek eens Walvisbaai met zijn flamingo's, beklim Dune 42 of onderneem een boottochtje op zoek naar de dolfijnen en zeehonden met een rijke vogelkolonie op de achtergrond. Ook quadbiken in de duinen kan vandaag, of gewoon rustig rondslenteren in het centrum van Swakopmund. Zeker de moeite is een rit langsheen de Maanvallei en de Welwitschia-vlakte. Een bijzondere Welwitshia kan hier teruggevonden worden, namelijk de Great Welwitshia, die naar schatting 1.500 jaar oud is. Er zijn ook verschillende uitkijkpunten zoals deze bij de Moon Landscape vallei. Hier zie je zacht overlappende lagen die hier zo'n 450 miljoen jaar geleden werden afgezet en in de loop der jaren erodeerden en dit unieke landschap vormden.
Comfort: Cornerstone Guesthouse Kamertype: Luxury Room (BB)
Charme: Swakopmund Luxury Suites Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Strand Hotel Kamertype: Luxury (BB)

DAG 7 | ZUIDELIJK DAMARALAND (310 km)

Vandaag rij je langs de Skeleton Coast en zie je in de branding soms scheepswrakken. Indien gewenst, kan je een omweg maken tot de zeerobbenkolonie van Cape Cross. Het werd in 1968 geproclameerd als natuurgebied en meteen ook de grootste kolonie (van de 23) Kaapse pelsrobben langsheen de kust van Zuid-Afrika en Namibië. Onderweg kan je, zij het in de verte, kennis maken met de Spitzkoppe. De Spitzkoppe zijn een groepje afgeronde granieten bergen en zijn gelegen op 63 km ten noordwesten van Usakos, weg van Swakopmund. Hier hadden perfect filmopnames kunnen plaatsvinden voor 'The Lord of the Rings'. Deze bergformatie wordt ook wel eens de Matterhorn van Namibie genoemd, hoewel er weinig of geen echte gelijkenis is. Via Uis, een oude mijnstad, trek je verder door Damaraland en kom je onderweg regelmatig Damara's tegen in traditionele klederdracht, welke hun zelfgemaakte waren langs de kant van de weg verkopen. Uiteindelijk bereik je Khorixas, de uitvalsbasis voor een bezoek aan Twyfelfontein.
Comfort: Ugab Terrace Lodge Kamertype: Cottage (DBB)
Charme: Vingerklip Lodge Kamertype: Standard (DBB)
Exclusief: Mowani Mountain Camp Kamertype: View Tent (FI)

DAG 8 | TWYFELFONTEIN (200 km)

Indien je reist in comfort of charme, gaat de rit vandaag via het versteende woud, waar de fossielen van naar schatting 200 miljoen jaar oude bomen liggen. Dan is het de beurt aan Twyfelfontein, de eerste en enige werelderfgoedsite van Namibie rijk staat bekend als DE locatie als het gaat om rotsgravures. Een begeleide wandeling van ongeveer 1 uur brengt je naar de belangrijkste rotsschilderingen. In dezelfde regio heb je ook nog de verbrande berg (burnt mountain) en de orgelpijpen (organ pipes). 75 km ten oosten van Khorixas heb je Vingerklip, een geerodeerde monoliet van 35 meter hoog. Trots als hij is torent deze formatie zich uit over de vallei, beter gekend als de Ugab-terrassen.
Indien je reist in exclusief en 2 nachten verblijft in Mowani Mountain camp op Fully inclusive basis, zijn hier 2 activiteiten inbegrepen. Vanmorgen vroeg ga je op zoek naar de met uitsterving bedreigde woestijnolifanten. De trip neemt ongeveer 6 uur in beslag. Na de lunch gaat het dan richting Twyfelfontein voor een begeleid bezoek aan de rotsgravures en aan de verbrande berg en de orgelpijpen. Deze activiteit duurt 2 uur.
Comfort: Ugab Terrace Lodge Kamertype: Cottage (DBB)
Charme: Vingerklip Lodge Kamertype: Standard (DBB)
Exclusief: Mowani Mountain Camp Kamertype: View Tent (FI)

DAG 9 | CENTRAAL ETOSHA (300 km)

Vandaag is het Etosha nationaal park aan de beurt. Centraal in het park ligt de Etosha pan, een uitgedroogd binnenmeer van 5.000 vierkante kilometer. Langs de vele drinkplaatsen zie je grote kuddes olifant, giraf, springbok, zebra en gnoe. Ten westen van Okaukuejo ligt het Morenga Forest of sprookjesbos. Hier tref je een verzameling van Afrikaanse Moringo bomen aan, welke normaal gezien enkel op rotsachtig terrein groeien en in geringe hoeveelheden. Etosha is de enige plaats waar je van een bos kan spreken, daar dit type boom hier in grote getallen voorkomt.
Comfort: Eldorado Guesthouse Kamertype: Standaard kamer (DBB)
Charme: Etosha Safari Lodge Kamertype: Standaard kamer (BB)
Exclusief: Ongava Lodge Kamertype: Chalet (DBB)

DAG 10 | OOSTELIJK ETOSHA (150 km)

Centraal in het park ligt de Etosha pan, een uitgedroogd binnenmeer van 5.000 vierkante kilometer. Vandaag rij je in noordelijke richting langsheen Halali. Hier kan je tot aan een uitkijkpunt rijden waar je prachtig zicht hebt over de Etosha pan. Langs de vele drinkplaatsen zie je vaak grote kuddes olifant, giraf, springbok, zebra en gnoes. In de omgeving van Namutoni kan je op zoek gaan naar leeuw, olifant en puntlipneushoorn. Naast 114 soorten zoogdieren leven er in Etosha nog honderden vogelsoorten.

In charme of exclusief verlaat je het park en logeer je in het schitterende Onguma Private Game Reserve, aan het oostelijke gedeelte van het park. Dit is zonder meer DE locatie van waaruit je het nationaal park moet bezocht hebben. Onguma beschikt over niet minder dan 35.000 hectare land. Een grote hoeveelheid dieren kan hier worden aangetroffen zoals koedoe, giraf, eland, oryx, hartebeest, zebra en impala, maar ook carnivoren als leeuw, cheeta en luipaard. Tijdens de zomers wordt dit een paradijs voor vogelliefhebbers met maar liefst 300 verschillende soorten en duizenden vogels die migreren naar de nabij gelegen wetlands. Maar Onguma Private Game Reserve is veel meer dan dat, dit privaat wildpark is gewoon een absolute must om te ontdekken, en dit op alle vlak!
Comfort: Halali Kamertype: Dubbele kamer (BB)
Charme: Onguma Private Game Reserve Kamertype: Bush Camp Standard room (BB)
Exclusief: Onguma Private Game Reserve Kamertype: The Fort Bush Suite (DBB)

DAG 11 | RUNDU (425 km)

Genoeg wilde dieren en dor landschap gezien, nu is het tijd om het groenere Namibië te gaan ontdekken. Via Tsumeb trek je verder naar Grootfontein, waar je indien gewenst de Hoba meteoriet kan bezoeken. Dan volgt een lange rechte baan tot Rundu, met onderweg vele typische dorpjes waar de lokale bevolking langsheen de weg zelfgemaakte souvenirs tracht te verkopen. Eens aangekomen in Rundu, neem je je intrek in de lodge en is er in de namiddag de mogelijkheid om een sunset cruise te maken op de Okavango rivier, vooral op zoek naar nijlpaard, krokodil en zeer veel vogels (ter plaatse te boeken).
Comfort: Hakusembe River Lodge Kamertype: Standard (BB)
Charme: Taranga Safari Lodge Kamertype: Luxury Chalet (DBB)
Exclusief: Taranga Safari Lodge Kamertype: Deluxe Chalet (DBB)

DAG 12 | CAPRIVI - MAHANGO (200 km)

Vanuit Rundu blijf je gedurende 200 km de Okavango-rivier volgen. Je kan hier van de asfaltbaan afwijken en iets dichter naar de rivier toe rijden om via een evenwijdige zandweg een gedeelte van het traject af te leggen. Onderweg kom je authentieke vissersdorpjes en scholen tegen. In Divundu liggen de Popa Falls, welke eigenlijk niet meer dan een waterversnelling zijn. In de namiddag kan je zelf rondrijden in het Mahango of Bwabwata nationaal park, gelegen op de grens met Botswana waar verschillende lussen welke je tot aan uitkijkpunten brengen over de Okavango-rivier. Zowel langsheen de rivier als bij de verschillende drinkputten is de kans op het zien van wild zeer groot. Tegen zonsondergang kan je vanuit de lodge nog een sunset cruise ondernemen indien gewenst (ter plaatse te boeken).
Comfort: Ngepi Kamertype: Tree House (BB)
Charme: River Dance Kamertype: Double room (DBB)
Exclusief: Popa Falls Lodge Kamertype: River Cabin (BB)

DAG 13 | CAPRIVI - KWANDO-RIVIER (200 km)

Via het Bwabwata nationaal park, trek je via de zogenaamde Caprivi strook naar de oevers van de Kwando rivier. De lodge is ideaal gelegen voor de verkenning van dit gebied, waar je vooral veel olifanten en buffels tegenkomt maar ook nijlpaard, leeuw, oryx en vooral 400 vogelsoorten kan je hier terugvinden. Vanuit de lodge kunnen verschillende activiteiten ondernomen worden zoals gamedrives per 4x4 in het nabijgelegen Caprivi Game Park, boottochten op de Kwando-rivier of een late avondsafari per boot of 4x4 waar je met de spotlight op zoek gaat naar de nachtdieren.
Comfort: Camp Kwando Kamertype: Tented Chalet (BB)
Charme: Camp Kwando Kamertype: Luxe Chalet (BB)
Exclusief: Nkasa Lupala Tented Lodge Kamertype: Luxury Tent (DBB)

DAG 14 | CHOBE NATIONAAL PARK (230 km)

Via Katima Mulilo rij je nu richting Botswana. Eens de grens overgestoken, kom je al snel in het Chobe nationaal park uit. Er loopt een asfaltweg door het park, welke je na een uurtje in Kasane brengt, waar je de wagen inlevert. In de lodge word je verwelkomd met een lekker drankje en wordt je de kamer getoond. In de namiddag vertrek je op safari per open jeep in het Chobe nationaal park (inbegrepen bij exclusief en comfort, niet bij charme, je kan dit wel ter plaatse bijboeken indien gewenst).

De Chobe rivier mag ongetwijfeld beschouwd worden als een van de mooiste rivieren van Afrika. Chobe nationaal park ondersteunt een diversiteit en concentratie aan wilde dieren welke ongeëvenaard voorkomen ergens anders in het land en zelfs in zuidelijk Afrika. Het is het grootste park van Botswana. Chobe werd opgericht in 1968 en beslaat ongeveer 11.700 vierkante kilometer, bestaande uit water, moeras en bos. De meest toegankelijke en tevens meest bezochte Chobe Riverfront, is vooral bekend om haar grote kuddes olifanten en Kaapse buffels die tijdens de droge wintermaanden (Europese zomermaanden) samenkomen bij de rivier om te drinken. Tijdens dit seizoen, op een ochtend of namiddag gamedrive, mag je er vrijwel zeker van zijn dat je honderden olifanten in een keer ziet. Dit park herbergt de grootste concentratie olifanten in Afrika. Wanneer de belangrijkste Serondella weg onbegaanbaar wordt, steken hele kuddes over om bij de rivier te komen drinken, baden en spelen, ideaal dus voor die onvergetelijke foto, en dan hebben we het nog niet eens gehad over al het andere wild dat je hier kan waarnemen.

Wanneer rangers je op gamedrive nemen in het Chobe nationaal park, is het niet ongebruikelijk dat je tot 15 verschillende soorten dieren tijdens de rit zal kunnen observeren met inbegrip van waterbokken, lechwe, puku (dit is het enige deel van Botswana waar ze kunnen gezien worden), giraf, koedoe, roan, oryx, impala, wrattenzwijn, bosbok en bavianen, samen met de bijhorende roofdieren zoals leeuw, luipaard, hyena en jakhals. Na terugkomst kan je genieten van een heerlijk diner (inbegrepen)

In comfort is inbegrepen: de overnachting, ontbijt, avondmaal, namiddagsafari in 4x4 onder begeleiding van een ranger/spoorzoeker op dag 1 van het verblijf en een ochtendsafari en een namiddagbootsafari, op dag 2 van het verblijf.
In charme is inbegrepen: de overnachting, ontbijt, avondmaal, safari in 4x4 onder begeleiding van een ranger/spoorzoeker en een bootsafari, beiden te nemen op dag 2 van het verblijf.
In exclusief is inbegrepen: de overnachting, alle maaltijden (brunch, high tea en diner), lokale dranken en twee activiteiten per dag (game drive en bootcruise) met een speciaal uitgerust 4x4 voertuig en foto boot, camera en lenzen worden ter beschikking gesteld indien je dit wenst.
Comfort: The Old House Kamertype: Standard Room (DBB + 3 activiteiten)
Charme: Chobe Safari Lodge Kamertype: River Room (DBB + 2 activiteiten)
Exclusief: Pangolin Chobe Hotel Kamertype: Gallery room(FB + 4 activiteiten)

DAG 15 | CHOBE NATIONAAL PARK (BOTSWANA)

Na het ontbijt volgt een ochtendsafari per open jeep. Je gaat terug met je ranger op zoek naar de verschillende dieren in dit prachtige park. Terug aangekomen in de lodge kan je genieten van de lunch (enkel inbegrepen bij exclusief). Daarna stap je meteen aan boord van een rivierbootje. Een cruise op de rivier is een unieke ervaring want hier ervaar je hoe het is om dicht bij nijlpaarden, krokodillen en een verbijsterende reeks aan watervogels te komen, om maar te zwijgen over de vele kuddes olifanten die maar al te graag in het water komen spelen. Niet minder dan 460 vogelsoorten werden in het park geregistreerd, waardoor het een van de beste locaties in Afrika is om vogels te observeren. Zo onder andere de heilige ibis, nijlganzen, de alom tegenwoordige aalscholvers en darters, de meeste leden van de ijsvogelfamilie en de visarend om er slechts enkele te noemen.
Overnachting:
Comfort: The Old House Kamertype: Standard Room (DBB + 3 activiteiten)
Charme: Chobe Safari Lodge Kamertype: River Room (DBB + 2 activiteiten)
Exclusief: Pangolin Chobe Hotel Kamertype: Gallery room(FB + 4 activiteiten)

DAG 16 | VICTORIA WATERVALLEN (ZIMBABWE)

Vanmorgen verlaat je Botswana. Voor diegene die in exclusief reizen, is vanmorgen nog een laatste bootcruise voorzien. Een transfer brengt je eerst tot bij de grens met Zimbabwe, waar de douaneformaliteiten worden volbracht en waarna de tocht wordt verder gezet naar de wereldberoemde Victoria Watervallen. Victoria Watervallen. De rest van de dag gebruik je om rustig relax te genieten aan het zwembad, of wie zin heeft in avontuur kan bungee springen of een helikoptervlucht over de watervallen maken. Een vast adresje om te onthouden voor een avondmaal met muziek en traditionele dans, is ongetwijfeld The Boma. Een gratis shuttle brengt je er heen (extra activiteiten en The Boma niet inbegrepen).
Comfort: Shearwater Explorers Village Kamertype: Chalet (BB)
Charme: The Kingdom Hotel Kamertype: Standard (BB)
Exclusief: Victoria Falls Safari Lodge Kamertype: Waterhole facing room (BB)

DAG 17 | VICTORIA WATERVALLEN (ZIMBABWE)

Tijd om de Victoria Watervallen van dichterbij te bewonderen. De lokale bevolking noemt deze watervallen de Mosi-oa-Tunya (Letterlijk vertaald: de rook die dondert). Je kan vanuit het dorp gemakkelijk te voet naar de watervallen wandelen, net zoals naar de beroemde brug over de Zambezi, waar aan bungeespringen wordt gedaan. De brug over de rivier is nog steeds een van de belangrijkste knooppunten tussen beide landen (Zambia en Zimbabwe). Je kan te voet over de brug lopen, maar moet eerst passeren bij de douane. Een bezoek aan de verschillende uitkijkpunten die Vic Falls nationaal park rijk zijn, neemt ongeveer een tot twee uur in beslag. Afhankelijk van het seizoen is het wel aangeraden om te zorgen voor goede bescherming tegen de nevel, dus een paraplu, regenjas en vooral bescherming voor je fotomateriaal is geen overbodige luxe. In de late namiddag doe je vanuit het hotel een sunset cruise op de Zambezi rivier (inbegrepen) met snacks en drankjes.
Comfort: Shearwater Explorers Village Kamertype: Chalet (BB)
Charme: The Kingdom Hotel Kamertype: Standard (BB)
Exclusief: Victoria Falls Safari Lodge Kamertype: Waterhole facing room (BB)

DAG 18 | VICTORIA FALLS - TERUGVLUCHT

Na het ontbijt volgt de transfer naar Victoria Falls Airport voor de terugvlucht.

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Comfort42,033 Rand (± 2,189.19 €)37,171 Rand (± 1,935.96 €)35,433 Rand (± 1,845.46 €)
Per persoon in Charme52,572 Rand (± 2,738.13 €)47,710 Rand (± 2,484.90 €)45,972 Rand (± 2,394.39 €)
Per persoon in Exclusief110,260 Rand (± 5,742.71 €)105,398 Rand (± 5,489.48 €)103,660 Rand (± 5,398.98 €)

PRIJZEN PER PERSOON OP BASIS VAN:

Prijzen gebaseerd op tarieven voor hoogseizoen juli 2023. Je kan heel wat voordeliger reizen in laagseizoen (december - mei). Prijs alvast op aanvraag vrijblijvend beschikbaar.

Indien 2 Samenreizenden in 1 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg K (Toyota RAV 4x2 automatic) - Avis Rent a Car
Indien 4 Samenreizenden in 2 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg I (Toyota Fortuner 4x4 automatic) - Avis Rent a Car
Indien 6 Samenreizenden in 3 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg H (VW T6 Kombi automatic) - Avis Rent a Car

Prijzen voor Botswana en Zimbabwe worden ons aangerekend in USD en/of Botswana Pula. Bovenstaande prijzen houden rekening met een koers van 1 USD = 16 rand en 1 pula = 1,5 rand. Indien deze wisselkoers op het moment van het opmaken van een offerte hiervan afwijkt, zal deze aan de op dat moment geldende koers worden aangepast.

TYPE:

Comfort: Intieme voordelige middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Charme: Intieme middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Exclusief: Eersteklas luxe logementen met oog voor detail en persoonlijke service

BB = Kamer en ontbijt RO = Enkel overnachting DBB = Kamer, ontbijt en avondmaal FB = Kamer, ontbijt, lunch en avondmaal FI = alle maaltijden, 2 game activiteiten en overnachting

TIP: De selectie van accommodatie/auto is indicatief en mits beschikbaarheid. Go Zuid-Afrika beschikt over een uitgebreide selectie van andere verblijfplaatsen/auto's, wat jou als klant de mogelijkheid biedt ZELF een selectie te maken. Hiervoor maken we graag een volledige aangepaste nieuwe offerte op.
Tevens kan je naar believen dagen aanvullen of jouw reis inkorten, afhankelijk van je tijd en budget. Wanneer je kinderen meereizen maken we steeds een offerte waarin wordt rekening gehouden met de leeftijd, en/of je een kamer deelt (waar mogelijk).

INBEGREPEN:

Overnachtingen in B&B's, lodges, hotels of nationale parken, op basis van kamer en ontbijt, tenzij anders vermeld
Lunch is inbegrepen in Exclusief (4x)
Avondmaal is inbegrepen in Comfort (3x) Charme (8x) Exclusief (8x)
In Exclusief in Mowani Mountain camp is bij een pakket van 2 nachten tevens de Elephant/Nature drive in de vroege ochtend alsook een begeleide excursie naar Twyfelfontein, de orgelpijpen en de verbrande berg in de namiddag inbegrepen.
Gamedrive in Chobe per open 4x4 onder begeleiding van een ranger Comfort (2x) Charme (1x) Exclusief (2x)
Bootcruise op de Chobe Rivier Comfort (1x) Charme (1x) Exclusief (2x)
Zambezi Sunset Cruise (1x) in Zimbabwe
Transfer tussen Botswana en Zimbabwe
Transfer naar Vic Falls luchthaven
Huurwagen (13 dagen) met onbeperkt aantal kilometers, airco en 100% omniumverzekering, alsook verzekering tegen schade aan banden, velgen en glasbraak. Tweede chauffeur gratis.
Btw
Vouchers met gps-coördinaten en wegbeschrijvingen (andere opties mogelijk, zoals reisgids of enkel vouchers)

NIET INBEGREPEN:

Vluchten en luchthaventaksen vanuit het land van herkomst
Contractkost huurwagen - 210 N$
Cross border fee huurwagen (documenten voor grensoversteek) - 2426 N$
One way drop off fee huurwagen (ophalen in Windhoek, inleveren in Kasane) - 9471 N$
Benzine
Visumkosten (35 USD single entry visa voor Zimbabwe)
Inkomgelden
Conservation fee(s) nationale parken
Dranken, snacks, middag- en avondmaal
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door jou aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en uw persoonlijke reisvoorkeur(en)

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten