GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

21 daagse Namibie Ontrafeld

vanaf
40,330 Rand (2,325.81 €) pp
Namibie
Windhoek | Kalahari | Keetmanshoop | Fish River Canyon | Luderitz | Aus | Sossusvlei | Swakopmund | Damaraland | Twyfelfontein | Kaokaland | Etosha | Waterbergen | Windhoek
prijsofferte aanvragen
Wil je Namibië van A tot Z ontdekken, dan is deze rondreis ideaal. De rit vertrekt in Windhoek en zakt af via de Kalahari woestijn, het gebied van de San (Bosjesmannen), tot aan de Fish River Canyon. Je trekt richting kust en bezoekt onder andere Kolmanskop en ziet wilde paarden. Je beklimt de fotogenieke duinen van Sossusvlei en komt even tot rust aan het strand van Swakopmund. Je verkent het gebied van de Herero bevolking en wandelt langsheen de eeuwenoude rotsschilderingen in Twyfelfontein. Per jeep ga je op zoek naar de met uitsterven bedreigde woestijnolifant om je daarna te kunnen inleven in de leefwereld van de Himba bevolking. In Etosha kom je oog in oog te staan met een enorme populatie van wilde dieren om uiteindelijk in de Waterbergen nog even te kunnen relaxen en nagenieten van deze onvergetelijke trip.

DAG 2 | AANKOMST IN WINDHOEK

Je landt in Windhoek. Na het ophalen van de huurwagen kan je kennis maken met de hoofdstad waar je vele gebouwen terugvindt die herinneren aan het Duits koloniaal verleden. Deze hoofdstad is trouwens makkelijk te voet te verkennen en bezoekers kunnen zelfs gebruik maken van een topless tourbus.
Comfort: Vondelhof gastenhuis Kamertype: Standard (BB)
Charme: Olive Grove Guesthouse Kamertype: Standard (BB)
Exclusief: The Olive Exclusive Kamertype: Junior Suite (BB)

DAG 3 | KALAHARI WOESTIJN (± 260 km)

Vandaag word je geconfronteerd met de weidse uitzichten en de pastelkleuren van het Namibische landschap. De rode duinen van de Kalahari staan in groot contrast met de witte kalkrijke rotsen van de vallei. In deze omgeving vind je verscheidene antilopensoorten, giraf, kleine katachtigen en veel vogelsoorten terug. De planten in deze regio hebben zich uitstekend aangepast aan de erbarmelijke omstandigheden. Vanuit de lodge kan je tijdens een wandeling de leefgewoontes van de San leren kennen of genieten van een prachtige zonsondergang tijdens een rondrit per open jeep (ter plaatse te boeken).
Comfort: Kalahari Anib Lodge Kamertype: Standard (BB)
Charme: Kalahari Anib Lodge Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Kalahari Red Dunes Lodge Kamertype: Chalet (DBB)

DAG 4 | KEETMANSHOOP - FISH RIVER CANYON (± 400 km)

Nu gaat het verder in zuidelijke richting naar Keetmanshoop. Onderweg zie je de uitgedoofde Brukkarosvulkaan. In Keestmanshoop bezoek je het kokerboomwoud en Giant's playground. Na de middag gaat het verder door tot aan de rand van de Fish River Canyon.
Comfort: Canyon Village Kamertype: Standaard (BB)
Charme: Canyon Roadhouse Kamertype: Standaard (BB)
Exclusief: Canyon Lodge Kamertype: Chalet (BB)

DAG 5 | FISH RIVER CANYON (± 160 km)

De Fish River Canyon is de tweede grootste canyon ter wereld. Over een afstand van 60 km heeft de rivier zich hier gedurende miljoenen jaren een weg gebaand tussen de rotsen van de Kalahari woestijn waardoor de canyon is ontstaan. Er zijn drie uitkijkpunten die je kan bezoeken en welke je een schitterend uitzicht bieden over dit prachtige natuurfenomeen. De warmwaterbronnen van Ai-Ais zijn zeker ook een bezoek waard. Ai-Ais is als een oase in de woestijn, gelegen aan de zuidkant van de Fish River Canyon. De naam Ai-Ais komt van de Nama bevolking en betekent vuurwater. Diep onder de grond wordt het water opgewarmd en komt via breuken in de rotsformatie naar boven aan een temperatuur van 60 graden! Ai-Ais is hierdoor de warmste warmwaterbron in zuidelijk Afrika.
Comfort: Canyon Village Kamertype: Standaard (BB)
Charme: Canyon Roadhouse Kamertype: Standaard (BB)
Exclusief: Canyon Lodge Kamertype: Chalet (BB)

DAG 6 | LUDERITZ  (± 400 km)

Je rijdt verder richting Luderitz en merkt duidelijk dat je door het diamantengebied rijdt. Deze stad doet je meteen denken aan Duitsland, vooral dan vanwege de typische stijl van woningen. Het lijkt wel alsof de tijd er sinds de eerste wereldoorlog heeft stilgestaan. Je kan een bezoekje brengen aan de stad en tot Diaz Point rijden, waar een replica is terug te vinden van het kruis dat Dias daar plaatste.
Comfort: Luderitz Nest hotel Kamertype: Standard (BB)
Charme: Luderitz Nest hotel Kamertype: Standard (BB)
Exclusief: Luderitz Nest hotel Kamertype: Suite (BB)

DAG 7 | KOLMANSKOP EN AUS (± 125 km)

Net buiten Luderitz ligt de spookstad Kolmanskop. Het dorp ontstond tijdens de diamond rush na het ontdekken van diamant in 1908. Alles was er in overvloed aanwezig, maar na het ontdekken van grotere voorraden diamant ten zuiden van de stad, werd dit dorp in 1956 verlaten en verviel het in een spookstad. Onderweg naar Aus kan je zeker in de vroege ochtend of late namiddag spiesbokken zien. Aus is een klein gehucht gelegen in de Ausbergen en hier komen wilde woestijnpaarden voor. Je kan deze zowel onderweg zien als met een open jeep vanuit de lodge (extra activiteit).
Comfort: Bahnhof Hotel Kamertype: Standaard kamer(BB)
Charme: Klein-Aus Vista Kamertype: Desert Horse Inn standaard (BB)
Exclusief: Klein-Aus Vista Kamertype: Eagle's Nest Chalet (BB)

DAG 8 | NAMIB WOESTIJN (± 340 km)

Onderweg maak je kennis met de enorme Namibwoestijn. Via het Namib Rand Natuurreservaat bereik je Sesriem. Sossusvlei zelf is een zoutmeer aan de voet van de hoogste duinen ter wereld. Vier kilometer ten zuiden van Sesriem, op weg naar Sossusvlei, kom je Sesriem Canyon tegen. Hier wordt bij regenval het water opgevangen in de pools en blijft daar voor maanden bewaard.
Comfort: Sossusvlei Desert Camp Kamertype: Standard Tent (BB)
Charme: Sossusvlei Lodge Kamertype: Sossusvlei Lodge Standard Tent (DBB)
Exclusief: Sossus Dune Lodge Kamertype: Dune Chalet (BB)

DAG 9 | SOSSUSVLEI
(± 100 km)

Vroeg uit de veren voor een bezoek aan de hoogste rode zandduinen van de wereld, nabij Sossuvlei. De meeste bezoekers begeven zich onmiddellijk helemaal tot achteraan in het gebied. Dit is de locatie waar je buiten het beklimmen van prachtige duinen, ook nog eens fotogelegenheden krijgt om U tegen te zeggen, denk maar aan Deadvlei en Hiddenvlei. De grootste duin, Dune 45, heeft een hoogte van 325 m en is naar alle waarschijnlijkheid één van de meest gefotografeerde van alle duinen. Voor een bezoek aan Sossusvlei en Deadvlei, moet je voor de laatste 4 km een 4x4 shuttle nemen. (ter plaatse te betalen, 180 N$ per persoon).
Comfort: Sossusvlei Desert Camp Kamertype: Standard Tent (BB)
Charme: Sossusvlei Lodge Kamertype: Sossusvlei Lodge Standard Tent (DBB)
Exclusief: Sossus Dune Lodge Kamertype: Dune Chalet (BB)

DAG 10 | SWAKOPMUND
(± 345 km)

Vanochtend vroeg bestaat de mogelijkheid een ballonvlucht te maken over de duinen, werkelijk onvergetelijk! (niet inbegrepen, maar best vooraf bespreken, 7350 N$ per persoon). Vervolgens, na het ontbijt, is het tijd om weer verder te trekken en dit richting Swakopmund via de Kuiseb canyon en het Namib-Naukluft nationaal park. Swakopmund is ongetwijfeld de meest geliefde stad van Namibië en voor velen de ideale plaats om te ontsnappen aan de hitte waarvoor dit land gekend is. Palmbomen en groene tuinen zijn een verademing voor al diegene die net de woestijn hebben getrotseerd.
Comfort: Cornerstone Guesthouse Kamertype: Luxury Room (BB)
Charme: Swakopmund Luxury Suites Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Strand Hotel Kamertype: Luxury (BB)

DAG 11 | SWAKOPMUND - WALVISBAAI

Bezoek eens Walvisbaai met zijn flamingo's, beklim Dune 42 of onderneem een boottochtje op zoek naar de dolfijnen en zeehonden met een rijke vogelkolonie op de achtergrond. Ook quadbiken in de duinen kan vandaag, of gewoon rustig rondslenteren in het centrum van Swakopmund. Zeker de moeite is een rit langsheen de Maanvallei en de Welwitschiavlakte. Eén bijzondere Welwitshia kan hier teruggevonden worden, namelijk de Great Welwitshia, die naar schatting 1.500 jaar oud is. Er zijn ook verschillende uitkijkpunten zoals deze bij de Moon Landscape vallei. Hier zie je zacht overlappende lagen aarde welke hier zo'n 450 miljoen jaar geleden werden afgezet en in de loop der jaren errodeerden en dit unieke landschap vormden.
Comfort: Cornerstone Guesthouse Kamertype: Luxury Room (BB)
Charme: Swakopmund Luxury Suites Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Strand Hotel Kamertype: Luxury (BB)

DAG 12 | ZUIDELIJK DAMARALAND (± 310 km)

Vandaag rij je langs de Skeleton Coast en zie je in de zeebranding soms scheepswrakken. Indien gewenst, kan je een omweg maken tot de zeerobbenkolonie van Cape Cross. Het werd in 1968 geproclameerd als natuurgebied en meteen ook de grootste kolonie (van de 23) Kaapse pelsrobben langsheen de kust van Zuid-Afrika en Namibië. Onderweg kan je, zij het in de verte, kennis maken met de Spitzkoppe. De Spitzkoppe zijn een groepje afgeronde granieten bergen en zijn gelegen op 63 km ten noordwesten van Usakos, weg van Swakopmund. Hier hadden perfect filmopnames kunnen plaatsvinden voor 'The Lord of the Rings'. Deze bergformatie wordt ook wel eens de Matterhorn van Namibië genoemd, hoewel er weinig of geen echte gelijkenis is. Via Uis, een oude mijnstad, trek je verder door Damaraland en kom je onderweg regelmatig Damara's tegen in traditionele klederdracht, welke hun zelgemaakte waren langs de kant van de weg verkopen. Uiteindelijk bereik je Khorixas, de uitvalsbasis voor een bezoek aan Twyfelfontein.
Comfort: Ugab Terrace Lodge Kamertype: Cottage (DBB)
Charme: Vingerklip Lodge Kamertype: Standard (DBB)
Exclusief: Mowani Mountain Camp Kamertype: View Tent (DBB)

DAG 13 | TWYFELFONTEIN - PALMWAG (± 170 km)

Vanmorgend bezoek je als eerste de Vingerklip rots, een geërodeerde monoliet van 35 m hoog. Trots als hij is torent deze formatie zich uit over de vallei, beter gekend als de Ugab terrassen. De rit gaat verder via het versteende woud, waar de fossielen van naar schatting 200 miljoen jaar oude bomen liggen. Deze zijn soms in zo'n goede staat dat het onderscheid met echte bomen moeilijk te maken is. Dan is het de beurt aan Twyfelfontein, het eerste en enige Werelderfgoed gebied dat Namibië rijk is en dat bekend staat als DE locatie als het gaat om rotsgravures. Een begeleide wandeling van ongeveer een uur brengt je naar de belangrijkste sites. In dezelfde regio heb je ook nog de verbrande berg en de orgelpijpen (Organ Pipes).
In de namiddag trek je verder door Damaraland, een indrukwekkend, ruig woestijnsteppegebied. Niet temin leeft er toch nog heel wat groot wild in deze regio al is dit geen natuurreservaat. De meest voorkomende dieren zijn de zwarte neushoorn, de woestijnolifant, spiesbok, springbok, klipspringer, zebra, leeuw, hyena en jakhals. Vanuit Palmwag kan je verschillende activiteiten ondernemen zoals begeleide wandelingen, olifanten en neushoorn tracking, rondritten in dit prachtige gebied of een ritje te paard. Palmwag Neushoorn Camp is gelegen op een privaat domein van maar liefst 1 miljoen are in Damaraland, noordwest van Namibie, tussen Etosha en Skeleton Coast. Slechts enkele plaatsen op de wereld kunnen bieden wat betreft ervaring , luxe en locatie. Dit woestijngebied heeft enkele natuurlijke bronnen die de locale diersoorten in leven houdt zoals de unieke woestijn neushoorns en olifanten, de zeldzame Hartmann's bergzebra, giraf, oryx, springbok en koedoe. In dit gebied leven meer dan 100 leeuwen, cheeta, luipaard en de bruine alsook gevlekte hyena.
Comfort: Palmwag Kamertype: Twin Bungalow (DBB)
Charme: Palmwag Kamertype: Twin Bungalow (DBB)
Exclusief: Palmwag Kamertype: Twin Bungalow (DBB)

DAG 14 | WOESTIJNOLIFANTEN EN NEUSHOORNS


Vandaag ben je in de gelegenheid om verschillende excursies te ondernemen vanuit het kamp of je kan rustig relax genieten aan het zwembad met adembenemend uitzicht over een kloof. Begeleide wandelingen, Ovahimba excursie, 4x4 trips op zoek naar de met uitsterving bedreigde woestijolifant of neushoorn alsook nachtsafari's door de adembenemende landschappen van Damaraland behoren tevens tot de mogelijkheden.
Comfort: Palmwag Kamertype: Twin Bungalow (DBB)
Charme: Palmwag Kamertype: Twin Bungalow (DBB)
Exclusief: Palmwag Kamertype: Twin Bungalow (DBB)

DAG 15 | KOAKALAND - OPUWO
(± 240 km)

Hoe noordelijker je Namibië intrekt, hoe dichter je bij de inheemse bevolking komt en hoe desolater het landschap wordt. Eén ding is zeker, deze regio is en blijft uniek. Wie toekomt in Opuwo, dit na honderden kilometers natuur, stilte en stof, zal even schrikken van de mengelmoes aan etnische groepen van mensen die van einde en ver komen naar deze stad om zich te bevoorraden. Het is een bruisend handelscentrum met heel wat drankgelegenheden en benzinestations waar het wemelt van de bedrijvigheid. Je ziet hier de zogenaamde Kaokovelders, lokale Himba vrouwen, Herero en Tjimba, in de meeste gevallen nog traditioneel gekleed.
Comfort: Opuwo Country Hotel Kamertype: Standard (BB)
Charme: Opuwo Country Hotel Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Opuwo Country Hotel Kamertype: Luxury (BB)

DAG 16 | HIMBA - WESTELIJK ETOSHA (± 200 km)

Ongetwijfeld één van de hoogtepunten in je reis, vanmorgen na het ontbijt ga je onder begeleiding een bezoek brengen aan een lokale Himba stam (inclusief). De Himba en Tjimba, maar ook enkele andere Herero, wonen helemaal in het noordwesten van de Kunene regio en worden ook wel eens de Kaokovelders genoemd. Het zijn afstammelingen van de Herero en ook hun taal en cultuur kent veel gelijkenis. Ze zijn semi-nomadisch en houden vee. Water is hun belangrijkste drijfveer om weg te trekken naar andere gebieden als dit laatste schaars is geworden. De Himba zijn een zeer fiere gemeenschap en heel traditioneel, vooral dan op vlak van zich opmaken en het gebruik van sierraden.
Na een bezoek van ongeveer drie uur, ben je weer terug in je hotel waar je de mogelijkheid hebt een middagmaal te nuttigen, alvorens verder te trekken (niet inbegrepen). De bestemming, het nog ongerepte, nauwelijks geëxploreerde westelijke deel van Etosha nationaal park. Het westelijke gedeelte. dat in 2014 volledig werd opengesteld voor het publiek, omvat ongeveer een derde van de totale oppervlakte van het Etosha nationaal park. Hoewel de belangrijkste wilde diersoorten voorkomen in en rond de drinkplaatsen en de vegetatie van de Etosha Pan, is wildobservatie in deze locatie van uitstekende kwaliteit en zeer belonend. Er zijn niet minder dan 15 waterputten in de omgeving van Dolomite Camp. Het heuvelachtige en rotsachtig terrein wordt hier tijdens het natte seizoen ook een toevluchtsoord voor wilde dieren uit het hele park.
Comfort: Rustig Toko Lodge Kamertype: Standaard kamer (BB)
Charme: Hobatere Lodge Kamertype: Rondavel (DBB)
Exclusief: Hobatere Lodge Kamertype: Bungalow (DBB)

DAG 17 | CENTRAAL ETOSHA (± 170 km)

Er is maar één weg welke vanuit Dolomite Camp naar het zuidelijke deel van Etosha nationaal park loopt en deze gaat via heel wat waterputten, waar de kans op het aantreffen van wild zeer groot is. Op weg naar Okaukuejo ligt het Morenga Forest of sprookjesbos. Hier tref je een verzameling van Afrikaanse Moringo bomen aan, welke normaal gezien enkel op rotsachtig terrein groeien en in geringe hoeveelheden. Etosha is de enige plaats waar je van een bos kan spreken, daar dit type boom hier in grote getallen voorkomt. Je kan je dag afsluiten met een bezoek aan het Okaukuejo kamp. Hier is het zalig vertoeven aan de waterput waar je de verschillende soorten wilde dieren zal zien komen drinken om dan weer plaats te maken voor een andere kudde.
Comfort: Eldorado Guesthouse Kamertype: Standaard kamer  (DBB)
Charme: Etosha Safari Lodge Kamertype: Standaard kamer (BB)
Exclusief: Ongava Lodge Kamertype: Chalet (DBB)

DAG 18 | OOSTELIJK ETOSHA (± 150 km)

Centraal in het park ligt de Etosha pan, een uitgedroogd binnenmeer van 5.000 vierkante kilometer. Vandaag rij je in noordelijke richting langsheen Halali. Hier kan je tot aan een uitkijkpunt rijden waar je prachtig zicht hebt over de Etosha pan. Langs de vele drinkplaatsen zie je vaak grote kuddes olifant, giraf, springbok, zebra en gnoes. In de omgeving van Namutoni kan je op zoek gaan naar leeuw, olifant en puntlipneushoorn. Naast 114 soorten zoogdieren leven er in Etosha nog honderden vogelsoorten.

In charme of exclusief verlaat u het park en logeer je in het schitterende Onguma Private Game Reserve, aan het oostelijke gedeelte van het park. Dit is zonder meer DE locatie van waaruit je het nationaal park moet bezocht hebben. Onguma beschikt over niet minder dan 35.000 hectare land. Een grote hoeveelheid dieren kan hier worden aangetroffen zoals koedoe, giraf, eland, oryx, hartebeest, zebra en impala, maar ook carnivoren als leeuw, cheeta en luipaard. Tijdens de zomers wordt dit een paradijs voor vogelliefhebbers met maar liefst 300 verschillende soorten en duizenden vogels die migreren naar de nabij gelegen wetlands. Maar Onguma Private Game Reserve is veel meer dan dat, dit privaat wildpark is gewoon een absolute must om te ontdekken, en dit op alle vlak!
Comfort: Halali Kamertype: Dubbele kamer (BB)
Charme: Onguma Private Game Reserve Kamertype: Bush Camp Standaard kamer(BB)
Exclusief: Onguma Private Game Reserve Kamertype: The Fort Bush Suite (DBB)

DAG 19 | WATERBERG PLATEAU (± 300 km)

Je verlaat het verre noorden en rijdt naar het Waterbergplateau, waar je heerlijk kan wandelen. Het park is bekend om zijn rode zandsteen formaties en weelderig groene vegetatie. Er is een grote verscheidenheid te zien aan wild, planten en vogels (meer dan 240 soorten). De Waterberg is ook historisch van belang: de Herero verloren hier hun belangrijkste strijd tegen de Duitse koloniale strijdkrachten aan het begin van de vorige eeuw.
Comfort: Waterberg Valley Lodge Kamertype: Chalet (DBB)
Charme: Waterberg Wilderness Lodge Kamertype: Standaard kamer (DBB)
Exclusief: Okonjima Kamertype: Plains Camp Standard Room (DBB)

DAG 20 | VERTREK (± 300 km)

De cirkel is rond en vanmorgend vertrek je terug naar Windhoek. In Okahandja bevindt zich de grootste kunstmarkt van Namibië waar je nog de laatste souvenirs kan kopen. In de namiddag is vanuit Windhoek de terugvlucht naar Europa voorzien.

DAG 21 | THUISKOMST

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Comfort40,330 Rand (± 2,325.81 €)34,573 Rand (± 1,993.80 €)34,573 Rand (± 1,993.80 €)
Per persoon in Charme47,457 Rand (± 2,736.82 €)41,700 Rand (± 2,404.82 €)41,700 Rand (± 2,404.82 €)
Per persoon in Exclusief78,887 Rand (± 4,549.39 €)73,130 Rand (± 4,217.39 €)73,130 Rand (± 4,217.39 €)

PRIJZEN PER PERSOON OP BASIS VAN:

Prijzen gebaseerd op tarieven voor hoogseizoen juli 2021. U kan heel wat voordeliger reizen in laagseizoen (december - mei). Prijs alvast op aanvraag vrijblijvend beschikbaar

Indien 2 Samenreizenden in 1 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg K (Toyota RAV 4x2 automatic) - Avis Rent a Car
Indien 4 Samenreizenden in 2 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg I (Toyota Fortuner 4x4 automatic) - Avis Rent a Car
Indien 6 Samenreizenden in 3 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg H (VW T6 Kombi automatic) - Avis Rent a Car

TYPE:

Comfort: Intieme voordelige middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Charme: Intieme middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Exclusief: Eersteklasse luxe logementen met oog voor detail en persoonlijke service

BB = Kamer en ontbijt RO = Enkel overnachting DBB = Kamer, ontbijt en avondmaal FB Kamer, ontbijt, lunch en avondmaal FI = alle maaltijden, 2 game activiteiten en overnachting

TIP: De selectie van accommodatie/auto is indicatief en mits beschikbaarheid. Go Zuid-Afrika beschikt over een uitgebreide selectie van andere verblijfplaatsen/auto's, wat u als klant de mogelijkheid biedt ZELF een selectie te maken. Hiervoor maken we graag een volledige aangepaste nieuwe offerte op.
Tevens kan u naar believen dagen aanvullen of uw reis inkorten, afhankelijk van uw tijd en budget. Wanneer uw kinderen meereizen maken we steeds een offerte waarin wordt rekening gehouden met de leeftijd, en/of u een kamer deelt (waar mogelijk).

INBEGREPEN:

Overnachtingen in B&B’s, lodges, hotels of nationale parken, op basis van kamer en ontbijt, tenzij anders vermeld
Avondmaal is inbegrepen in Comfort (5x), Charme (7x) Exclusief (8x)
Himba Excursie, begeleid - 3 uur
Huurwagen (19 dagen) met onbeperkt aantal kilometers, airco en 100% omnium verzekering zonder eigen risico alsook verzekering tegen schade aan banden, velgen en glasbraak. Tweede chauffeur gratis.
BTW
Vouchers met GPS-coördinaten en wegbeschrijving (andere opties mogelijk, zoals roadboek of enkel vouchers)

NIET INBEGREPEN:

Vluchten en luchthaventaksen vanuit het land van herkomst
Contractkost huurwagen - 184 N$ 
Benzine
Visum indien dit vereist moest zijn
Inkomgelden
Conservation fee(s) nationale parken
Dranken, snacks, middag- en avondmaal
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door u aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en uw persoonlijke reisvoorkeur(en).

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten