GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

1 daagse Sani Pas Lesotho begeleid

vanaf
940 Rand (48.96 €) pp
Lesotho
Underberg (Zuid-Afrika) | Sanitop (Lesotho)
prijsofferte aanvragen
De Sani-pas is de enige doorgang vanuit KwaZulu-Natal naar het koninkrijk Lesotho. De kilometers hoge, steile rand van basalt die de kern van de lange Drakensbergen vormt, wordt door de Zoeloes 'muur van speren' genoemd.
De onverharde weg, die de rand op een hoogte van 2.873 meter passeert, klimt met tientallen haarspeldbochten naar boven. De helling is op sommige stukken meer dan 50% en de pas is dan ook alleen begaanbaar voor 4x4 voertuigen.
Uw lokale gids neemt u mee op een onvergetelijk avontuur door de nog ongerepte natuur van Lesotho.
Vertrek om 9u vanuit Underberg, onder begeleiding van een lokale gids in een 4x4 voertuig naar het Ukhahlamba Drakensberg Park, met regelmatige stops, nabij de Mkomazana rivier en de Sani-vallei. Aan de grens met Zuid-Afrika worden de douaneformaliteiten afgewerkt. (vergeet daarom zeker niet je geldige reispas)

Uw geregistreerd gids geeft uitleg over alle geologische formaties, de fauna en de flora en de lokale bevolking.

Na de formaliteiten aan de grens met Lesotho kan je genieten van een lunch (niet inbegrepen) in The Sani Mountain Lodge, de 'Hoogste Pub in Afrika' (2.874m). Het restaurant biedt zowel internationale als Zuid-Afrikaanse gerechten in een meerkeuze menu.

Na de lunch trek je nog 7 km verder in Lesotho op zoek naar een Basotho dorp om meer te leren over hun cultuur. Gasten kunnen proeven van het traditionele bier en eigen gebakken brood.

Na het bezoek aan het dorp wordt er terug via de legendarische Sani Pas naar Underberg gereden. Aankomst in Underberg ongeveer rond 15u30 a 16u

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Comfort940 Rand (± 48.96 €)940 Rand (± 48.96 €)940 Rand (± 48.96 €)
Prijs is geldig tussen 1/11/2020 en 31/10/2021

INBEGREPEN:

Vervoer in 4x4 onder begeleiding van een lokale gids
BTW
Excursies zoals vermeld in het programma

NIET INBEGREPEN:

Vluchten en luchthaventaksen vanuit het land van herkomst
Binnenlandse vluchten indien van toepassing
Visum indien dit vereist moest zijn
Dranken, maaltijden en snacks, behalve mineraalwater
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door u aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en uw persoonlijke reisvoorkeur(en).

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Lesotho te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten
terug naar de lijst

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen