GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

23 daagse Combo Zuid-Afrika en Namibie

vanaf
38,236 Rand (1,991.46 €) pp
Namibie
Kaapstad | Cederbergen | Augrabies Falls | Fish River Canyon | Sossusvlei | Swakopmund | Damaraland | Twyfelfontein | Ethosha | Windhoek
prijsofferte aanvragen
Namibië combineren met het schone van Zuid-Afrika: voortaan kan dat met onze Combo reis op beide landen. Deze reis is ongetwijfeld één van onze toppers, vooral voor diegenen die het droge ruwe noorden willen combineren met het vruchtbare zuiden!

DAG 2 | AANKOMST KAAPSTAD

Je landt in Kaapstad, de 'mothercity' van Zuid-Afrika. Kaapstad is vooral gekend om zijn prachtige ligging en de Tafelberg, één van de New7Wonders of Nature. Wist je trouwens dat deze stad beschouwd wordt als de topbestemming in heel Afrika! In de namiddag kan je de befaamde V&A Waterfront met zijn vele winkels en gezellige terrasjes bezoeken.
Comfort: Lezard Bleu Kamertype: Terrace Room (BB)
Charme: De Tafelberg Guesthouse **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House Kamertype: Luxury (BB)

DAG 3 | KAAPSTAD - TAFELBERG - KIRSTENBOSCH (+/- 100 km)

Na een goede nachtrust ben je klaar om de stad grondig te gaan verkennen. Eerst vertrek je naar Tafelberg. Via de moderne kabelbaan word je 1086 m hoger gebracht en kan je genieten van een adembenemend zicht over de stad en het schiereiland. Daarna trek je de binnenstad in en kan je kuieren langs de Compagnietuinen, nog enkele souvenirs kopen in de winkel-wandelstraat en de geur opsnuiven van verse snijbloemen op de bloemenmarkt van Trafalgar. Je kan de stad en omgeving ook bezoeken door gebruik te maken van de Sightseeing Cape Town toerbus, welke op verschillende strategische plaatsen halt houdt. Je betaalt voor een dagticket en kan dus op en af stappen wanneer gewenst. Het leuke aan de bustrip is dat je zelfs in het Nederlands uitleg krijgt over alle bezienswaardigheden. Dan naar Kirstenbosch Botanische tuinen waar je kan wandelen door deze wereldtuin met zijn enorme verscheidenheid aan inheemse bloemen en planten.
Comfort: Lezard Bleu Kamertype: Terrace Room (BB)
Charme: De Tafelberg Guesthouse **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House Kamertype: Luxury (BB)

DAG 4 | KAAP DE GOEDE HOOP (+/- 150 km)

Vandaag trek je naar één van de mooiste plekjes in Zuid-Afrika. Eerst bezoek je Boulders Beach met de bekende Jackass pinguins, om daarna koers te zetten naar het Kaap de Goede Hoop natuurreservaat. In dit park krijg je de kans om struisvogels, bavianen, bontebokken, rode hartebeest en elanden te zien. Aan Kaappunt kan je een wandeling maken tot de eerste vuurtoren vanwaar je een prachtig zicht hebt op de kustlijnen. Na de lunch wordt de tocht verder gezet via één van de meest spectaculaire kustbanen ter wereld, Chapman's Peak rijlaan. Hier krijg je stijle rotshellingen aan de ene kant en de oceaan langs de andere kant van de weg. Nu bereik je Houtbaai waar je een boottocht kan maken naar Duikereiland met zijn vele zeerobben (tocht duurt 35 min., tijdens het walvisseizoen heb je ook kans deze dieren van dichtbij te bewonderen). De terugtocht gaat langs mondaine badsteden zoals Camps Bay, Clifton en Bantry Bay vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de Twaalf Apostelen en eveneens de mooiste zonsondergang van de Kaap.
Comfort: Lezard Bleu Kamertype: Terrace Room (BB)
Charme: De Tafelberg Guesthouse **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House Kamertype: Luxury (BB)

DAG 5 | DE VIER PASSEN ROUTE - WIJNLANDEN (+/- 250 km)

De mooiste wijnroute is de 4-passenroute welke je niet alleen naar de belangrijkste wijnregio's brengt maar ook langs de grootste fruitproducerende gebieden als Elgin en Grabouw. Via vier passen (Sir Lowry, Viljoens, Helshoogte en Fransschoek pas) kom je in het pittoreske Fransschoek waar Franse Hugenoten zich in 1688 vestigden. Een bezoek aan het Hugenotenmonument is best de moeite waard. Vanuit Fransschoek gaat het verder naar Stellenbosch. Maar eerst breng je een bezoek aan het mooiste wijnlandgoed van Zuid-Afrika, Boschendal. Het herenhuis is een absolute must om te bezoeken! Hier in de tuinen van Boschendal kan er tijdens de zomermaanden gepicknickt worden. Stellenbosch wordt ook wel eens de eikenstad genoemd. Deze stad is tevens een studentenstad met 25.000 jongeren aan de universiteit. Na het stadsbezoek volgt een bezoek aan één van de vele wijnkelders in de regio, wees gerust dat er geproefd zal worden.
Comfort: Lezard Bleu Kamertype: Terrace Room (BB)
Charme: De Tafelberg Guesthouse **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House Kamertype: Luxury (BB)

DAG 6 | CEDERBERGEN (+/- 300 km)

Vanuit Kaapstad trek je langs maagdelijke fruit- en wijngaarden met op de achtergrond de prachtige Hex River Mountains, de Paarlbergen en Swartland. Wat later bereik je Tulbagh. In 1969 beefde de aarde hier met als gevolg dat vele historische gebouwen in dit gebied verwoest werden. Na de middag trek je verder richting Cederbergen via de Michell's pas tot Ceres. De regio is vooral gekend voor zijn unieke ligging en ideaal voor de kweek van fruitbomen. Tijdens de wintermaanden zijn de bergen vaak bedekt met een sneeuwlaagje. Niet voor niets wordt Ceres wel eens het 'Zwitserland van Zuid-Afrika' genoemd. Uiteindelijk bereik je Clanwilliam aan de rand van de Cederbergen.
Comfort: The Longhouse Kamertype: Standard (BB)
Charme: Yellow Aloe **** Kamertype: Premium (BB)
Exclusief: Cederberg Ridge Wilderness Lodge Kamertype: Classic (FI)

DAG 7 | CEDERBERGEN (+/- 140 km)

Via Algeria betreed je het Cederberg Wilderness gebied. Eén van de hoogtepunten van deze trip is het aanschouwen van de eeuwenoude rotsschilderingen op één van de wandelroutes in het Cedergebergte. Dit is het werk van de San, Bosjesmannen. Het aanschouwen van deze unieke schilderwerken in hun originele omgeving is al even uniek als het werk zelf. De bekendste stopplaats is de Stadsaal en de Elephant Caves. Belangrijkste wandelingen die je kan maken, zijn ongetwijfeld het Malteser Kruis, of naar Wolfberg Cracks en de prachtige Wolfberg Arch. Beiden zijn gevorderde wandelingen en het moet gezegd worden dat je er best goed voorbereid aan begint.
Comfort: The Longhouse Kamertype: Standard (BB)
Charme: Yellow Aloe **** Kamertype: Premium (BB)
Exclusief: Cederberg Ridge Wilderness Lodge Kamertype: Classic (FI)

DAG 8 | AUGRABIES FALLS (+/- 575 km)

Vandaag wordt een lange rit. Via Calvinia rij je dwars door het desolate gebied van de Noord-Kaap om te eindigen in het Augrabies Falls nationaal park. Hier stroomt de Oranje rivier in een 150 m diepe kloof en zorgt daarmee voor een spectaculaire reeks watervallen. In dit gebied kan je mooie trektochten maken, eventueel onder begeleiding van een ervaren gids, of gewoon er zelf op uittrekken. Er bevinden zich in het park namelijk verschillende zogenaamde loops die zeer de moeite zijn.
Comfort: Augrabies Falls Nationaal Park Kamertype: Chalet zonder zicht (RO)
Charme: Augrabies Falls Nationaal Park Kamertype: Chalet met zicht (RO)
Exclusief: Dundi Lodge Kamertype: Luxury (BB)

DAG 9 | AUGRABIES FALLS (+/- 120 km)

Vanmorgen kan je rondrijden in dit park op zoek naar de verschillende uitkijkpunten op de Oranje rivier. De 39 km lange Klipspringer Trail biedt schitterende uitzichten op de kloof en de woestijn met als hoogtepunten Moon Rock (roze koepelvormige rots), de uitzichten vanaf Ararat en Oranjekom alsook Arrow Point en Echo corner waar je je eigen echo na 4 seconden terug hoort. Je kan tevens dat gedeelte van het park bezoeken waar een verscheidenheid van dieren leeft zoals oryx, zebra, giraf en nog heel wat meer kleiner wild. Voor de sportievelingen is de mogelijkheid er om te raften op de Oranje rivier.
Comfort: Augrabies Falls Nationaal Park Kamertype: Chalet zonder zicht (RO)
Charme: Augrabies Falls Nationaal Park Kamertype: Chalet met zicht (RO)
Exclusief: Dundi Lodge Kamertype: Luxury (BB)

DAG 10 | FISH RIVER CANYON - NAMIBIE (+/- 410 km)

Vandaag steek je de grens met Namibië over. De eindbestemming is het Gondwana Canyon Natuurreservaat aan de rand van de Fish River Canyon. De Fish River Canyon is de grootste canyon van Afrika. Over een afstand van 60 km heeft de rivier zich hier gedurende miljoenen jaren een weg gebaand tussen de rotsen van de Kalahari woestijn waardoor de canyon is ontstaan.
Comfort: Canyon Village Kamertype: Standaard (BB)
Charme: Canyon Roadhouse Kamertype: Standaard (BB)
Exclusief: Canyon Lodge Kamertype: Chalet (BB)

DAG 11 | FISH RIVER CANYON (+/- 160 km)

De Fish River Canyon is de tweede grootste canyon ter wereld. Over een afstand van 60 km heeft de rivier zich hier gedurende miljoenen jaren een weg gebaand tussen de rotsen van de Kalahari woestijn waardoor de canyon is ontstaan. Er zijn drie uitkijkpunten die je kan bezoeken en welke je een schitterend uitzicht bieden over dit prachtige natuurfenomeen. De warmwaterbronnen van Ai-Ais zijn zeker ook een bezoek waard. Ai-Ais is als een oase in de woestijn, gelegen aan de zuidkant van de Fish River Canyon. De naam Ai-Ais komt van de Nama bevolking en betekent vuurwater. Diep onder de grond wordt het water opgewarmd en komt via breuken in de rotsformatie naar boven aan een temperatuur van 60 graden! Ai-Ais is hierdoor de warmste warmwaterbron in zuidelijk Afrika.
Comfort: Canyon Village Kamertype: Standaard (BB)
Charme: Canyon Roadhouse Kamertype: Standaard (BB)
Exclusief: Canyon Lodge Kamertype: Chalet (BB)

DAG 12 | NAMIB WOESTIJN (+/- 535 km)

Onderweg maak je kennis met de enorme Namibwoestijn. Via het Namib Rand Natuurreservaat bereik je Sesriem. Sossusvlei zelf is een zoutmeer aan de voet van de hoogste duinen ter wereld. Vier kilometer ten zuiden van Sesriem, op weg naar Sossusvlei, kom je Sesriem Canyon tegen. Hier wordt bij regenval het water opgevangen in de pools en blijft daar voor maanden bewaard.
Comfort: Sossusvlei Desert Camp Kamertype: Standard Tent (BB)
Charme: Sossusvlei Lodge Kamertype: Sossusvlei Lodge Standard (DBB)
Exclusief: Sossus Dune Lodge Kamertype: Dune Chalet (BB)

DAG 13 | SOSSUSVLEI (+/- 100 km)

Vroeg uit de veren voor een bezoek aan de hoogste rode zandduinen van de wereld, nabij Sossuvlei. De meeste bezoekers begeven zich onmiddellijk helemaal tot achteraan in het gebied. Dit is de locatie waar je buiten het beklimmen van prachtige duinen, ook nog eens fotogelegenheden krijgt om U tegen te zeggen, denk maar aan Deadvlei en Hiddenvlei. De grootste duin, Dune 45, heeft een hoogte van 325 m en is naar alle waarschijnlijkheid één van de meest gefotografeerde van alle duinen. Voor een bezoek aan Sossusvlei en Deadvlei, moet je voor de laatste 4 km een 4x4 shuttle nemen. (ter plaatse te betalen, 180 N$ per persoon).
Comfort: Sossusvlei Desert Camp Kamertype: Standard Tent (BB)
Charme: Sossusvlei Lodge Kamertype: Sossusvlei Lodge Standard (DBB)
Exclusief: Sossus Dune Lodge Kamertype: Dune Chalet (BB)

DAG 14 | SWAKOPMUND (+/- 345 km)

Vanochtend vroeg bestaat de mogelijkheid een ballonvlucht te maken over de duinen, werkelijk onvergetelijk! (niet inbegrepen, maar best vooraf bespreken, 7350 N$ per persoon). Vervolgens, na het ontbijt, is het tijd om weer verder te trekken en dit richting Swakopmund via de Kuiseb canyon en het Namib-Naukluft nationaal park. Swakopmund is ongetwijfeld de meest geliefde stad van Namibië en voor velen de ideale plaats om te ontsnappen aan de hitte waarvoor dit land gekend is. Palmbomen en groene tuinen zijn een verademing voor al diegene die net de woestijn hebben getrotseerd.
Comfort: Cornerstone Guesthouse Kamertype: Luxury Room (BB)
Charme: Swakopmund Luxury Suites Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Strand Hotel Kamertype: Luxury (BB)

DAG 15 | SWAKOPMUND

Bezoek eens Walvisbaai met zijn flamingo's, beklim Dune 42 of onderneem een boottochtje op zoek naar de dolfijnen en zeehonden met een rijke vogelkolonie op de achtergrond. Ook quadbiken in de duinen kan vandaag, of gewoon rustig rondslenteren in het centrum van Swakopmund. Zeker de moeite is een rit langsheen de Maanvallei en de Welwitschiavlakte. Eén bijzondere Welwitshia kan hier teruggevonden worden, namelijk de Great Welwitshia, die naar schatting 1.500 jaar oud is. Er zijn ook verschillende uitkijkpunten zoals deze bij de Moon Landscape vallei. Hier zie je zacht overlappende lagen aarde welke hier zo'n 450 miljoen jaar geleden werden afgezet en in de loop der jaren errodeerden en dit unieke landschap vormden.
Comfort: Cornerstone Guesthouse Kamertype: Luxury Room (BB)
Charme: Swakopmund Luxury Suites Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Strand Hotel Kamertype: Luxury (BB)

DAG 16 | DAMARALAND (+/- 310 km)

Vandaag rij je langs de Skeleton Coast en zie je in de zeebranding soms scheepswrakken. Indien gewenst, kan je een omweg maken tot de zeerobbenkolonie van Cape Cross. Het werd in 1968 geproclameerd als natuurgebied en meteen ook de grootste kolonie (van de 23) Kaapse pelsrobben langsheen de kust van Zuid-Afrika en Namibië. Onderweg kan je, zij het in de verte, kennis maken met de Spitzkoppe. De Spitzkoppe zijn een groepje afgeronde granieten bergen en zijn gelegen op 63 km ten noordwesten van Usakos, weg van Swakopmund. Hier hadden perfect filmopnames kunnen plaatsvinden voor 'The Lord of the Rings'. Deze bergformatie wordt ook wel eens de Matterhorn van Namibië genoemd, hoewel er weinig of geen echte gelijkenis is. Via Uis, een oude mijnstad, trek je verder door Damaraland en kom je onderweg regelmatig Damara's tegen in traditionele klederdracht, welke hun zelgemaakte waren langs de kant van de weg verkopen. Uiteindelijk bereik je Khorixas, de uitvalsbasis voor een bezoek aan Twyfelfontein.
Comfort: Ugab Terrace Lodge Kamertype: Cottage (DBB)
Charme: Vingerklip Lodge Kamertype: Standard (DBB)
Exclusief: Mowani Mountain Camp Kamertype: View Tent (FI)

DAG 17 | TWYFELFONTEIN (+/- 200 km)

Indien u reist in comfort of charme, gaat de rit vandaag via het versteende woud, waar de fossielen van naar schatting 200 miljoen jaar oude bomen liggen. Dan is het de beurt aan Twyfelfontein, het eerste en enige Werelderfgoed gebied dat Namibië rijk is en dat bekend staat als DE locatie als het gaat om rotsgravures. Een begeleide wandeling van ongeveer 1 uur brengt je naar de belangrijkste sites. In dezelfde regio heb je ook nog de verbrande berg en de orgelpijpen (Organ Pipes).
75 km ten oosten van Khorixas heb je Vingerklip, een geërodeerde monoliet van 35 meter hoog. Trots als hij is torent deze formatie zich uit over de vallei, beter gekend als de Ugab terrassen.
Indien u reist in exclusief en 2 nachten verblijft in Mowani Mountain camp op Fully inclusive basis, zijn hier 2 activitieten inbegrepen. Vanmorgen vroeg ga je op zoek naar de met uitsterving bedreigde woestijnolifanten. De trip neemt ongeveer 6 uur in beslag. Na de lunch gaat het dan richting Twyfelfontein voor een begeleid bezoek aan de rotsgraveringen alsook aan de verbrande berg en de orgelpijpen. Deze activiteit duurt 2 uur.
Comfort: Ugab Terrace Lodge Kamertype: Cottage (DBB)
Charme: Vingerklip Lodge Kamertype: Standard (DBB)
Exclusief: Mowani Mountain Camp Kamertype: View Tent (FI)

DAG 18 | CENTRAAL ETOSHA NATIONAAL PARK (+/- 300 km)

Vandaag is het Etosha nationaal park aan de beurt. Centraal in het park ligt de Etosha-pan, een uitgedroogd binnenmeer van 5000 vierkante kilometer. Langs de vele drinkplaatsen zie je grote kuddes olifanten, giraffen, springbokken, zebra's en gnoes. Ten westen van Okaukuejo ligt het Morenga Forest of sprookjesbos. Hier tref je een verzameling van Afrikaanse Moringo-bomen aan, die normaal gezien enkel op rotsachtig terrein groeien en in kleine aantallen. Etosha is de enige plaats waar je van een bos kan spreken, doordat dit type boom hier erg vaak voorkomt.
Comfort: Eldorado Guesthouse Kamertype: Standaard kamer (DBB)
Charme: Etosha Safari Lodge Kamertype: Standaard kamer (BB)
Exclusief: Ongava Lodge Kamertype: Chalet (DBB)

DAG 19 | OOSTELIJK ETOSHA NATIONAAL PARK (+/- 150 km)

Vandaag heb je een hele dag om het oostelijke gedeelte van Etosha te bezoeken en kan je eens tot bij Etosha Lookout rijden voor een parchtig uitzicht op de zoutvlakte en de Etosha pan. Rond Halaliheb je dan weer meer kans om leeuwen te zien. Je kan je dag afsluiten met een bezoek aan het Okaukuejo kamp. Hier is het zalig vertoeven aan de waterput waar je de verschillende soorten wilde dieren zal zien komen drinken om dan weer plaats te maken voor een andere kudde.
Comfort: Eldorado Guesthouse Kamertype: Standaard kamer (DBB)
Charme: Etosha Safari Lodge Kamertype: Standaard kamer (BB)
Exclusief: Ongava Lodge Kamertype: Chalet (DBB)

DAG 20 | ETOSHA NATIONAAL PARK

Vandaag rij je het park helemaal door tot het noordelijke gedeelte.In de omgeving van Namutoni kan je op zoek gaan naar leeuw, olifant en zwarte neushoorn. Naast 114 soorten zoogdieren leven er in Etosha nog honderden vogelsoorten die je zeker langsheen de Fisher pan met meer regelmaat tegen komt.

In charme of exclusief verlaat je het park en logeer je in het schitterende Onguma Private Game Reserve, aan het oostelijke gedeelte van het Etosha nationaal park. Dit is zonder meer DE locatie van waaruit je het park moet bezocht hebben. Onguma beschikt over niet minder dan 35.000 hectare land. Een groot aantal dieren kan hier worden aangetroffen, zoals koedoe, giraf, eland, oryx, hartebeest, zebra en impala, maar ook carnivoren als leeuw, cheeta en luipaard. Tijdens de zomer wordt dit een paradijs voor vogelliefhebbers met maar liefst 300 verschillende soorten en duizenden vogels die migreren naar de nabijgelegen wetlands. Maar Onguma Private Game Reserve is veel meer dan dat, dit privaat wildpark is gewoon een absolute must om te ontdekken, en dit op alle vlak!
Comfort: Halali Kamertype: Dubbele kamer (BB)
Charme: Onguma Private Game Reserve Kamertype: Bush Camp Standaard kamer (BB)
Exclusief: Onguma Private Game Reserve Kamertype: The Fort Bush Suite (DBB)

DAG 21 | WINDHOEK (+/- 550 km)

Je verlaat het verre noorden richting Windhoek. Onderweg is er de mogelijkheid om een cheeta project te bezoeken. Daarna rij je verder naar Okahandja waar zich de grootste kunstmarkt van Namibië bevindt en waar je nog de laatste souvenirs kan kopen. Eindbestemming is de hoofdstad Windhoek.
Comfort: Vondelhof gastenhuis Kamertype: Standard (BB)
Charme: Olive Grove Guesthouse Kamertype: Standard (BB)
Exclusief: The Olive Exclusive Kamertype: Junior Suite (BB)

DAG 22 | TERUGVLUCHT

's Morgens kan je kennis maken met Windhoek, waar je vele gebouwen terugvindt die herinneren aan het Duits koloniaal verleden. Deze hoofdstad is trouwens makkelijk te voet te verkennen en bezoekers kunnen zelfs gebruik maken van een topless tourbus. In de namiddag is de terugvlucht naar Europa voorzien.

DAG 23 | THUISKOMST

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Comfort38,236 Rand (± 1,991.46 €)34,992 Rand (± 1,822.47 €)32,160 Rand (± 1,675.00 €)
Per persoon in Charme46,742 Rand (± 2,434.48 €)43,498 Rand (± 2,265.49 €)40,666 Rand (± 2,118.02 €)
Per persoon in Exclusief100,088 Rand (± 5,212.92 €)96,844 Rand (± 5,043.93 €)94,012 Rand (± 4,896.46 €)

PRIJZEN PER PERSOON OP BASIS VAN:

Prijzen gebaseerd op tarieven voor hoogseizoen oktober 2023

U kan heel wat voordeliger reizen in laagseizoen (december - mei). Prijs alvast op aanvraag beschikbaar

Indien 2 Samenreizenden in 1 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg K (Toyota RAV 4x2 automatic) - Avis Rent a Car
Indien 4 Samenreizenden in 2 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg I (Toyota Fortuner 4x4 automatic) - Avis Rent a Car
Indien 6 Samenreizenden in 3 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg H (VW T6 Kombi automatic) - Avis Rent a Car

TYPE:

Comfort: Intieme voordelige middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Charme: Intieme middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Exclusief: Eersteklasse luxe logementen met oog voor detail en persoonlijke service

BB = Kamer en ontbijt RO = Enkel overnachting DBB = Kamer, ontbijt en avondmaal FB = Kamer, ontbijt, lunch en avondmaal FI = alle maaltijden, 2 game activiteiten en overnachting

TIP: De selectie van accommodatie/auto is indicatief en mits beschikbaarheid. Go Zuid-Afrika beschikt over een uitgebreide selectie van andere verblijfplaatsen/auto's, wat u als klant de mogelijkheid biedt ZELF een selectie te maken. Hiervoor maken we graag een volledige aangepaste nieuwe offerte op.
Tevens kan u naar believen dagen aanvullen of uw reis inkorten, afhankelijk van uw tijd en budget. Wanneer uw kinderen meereizen maken we steeds een offerte waarin wordt rekening gehouden met de leeftijd, en/of u een kamer deelt (waar mogelijk).

INBEGREPEN:

Overnachtingen in B&B’s, lodges, hotels of Namibische nationale parken, op basis van kamer en ontbijt, tenzij anders vermeld
Overnachtingen in Zuid-Afrikaanse nationale parken op basis van self-catering(RO=Room Only)
Avondmaal is inbegrepen in Comfort (2x) Charme (4x) Exclusief (7x)
Lunch is inbegrepen in Exclusief (4x)
 In exclusief in Cederbergen zijn gratis wijnproeven, sterrenkijken en twee geplande excursies per dag inbegrepen
In Exclusief in Mowani Mountain camp is bij een pakket van 2 nachten tevens de Elephant/Nature drive in de vroege ochtend alsook een begeleide excursie naar Twyfelfontein, de orgelpijpen en de verbrande berg in de namiddag inbegrepen.
Huurwagen (21 dagen) met onbeperkt aantal kilometers, airco en 100% omnium verzekering zonder eigen risico alsook verzekering tegen schade aan banden, velgen en glasbraak. Tweede chauffeur gratis.
Btw
Vouchers met gps-coördinaten en wegbeschrijving (andere opties mogelijk, zoals roadbook of enkel vouchers)

NIET INBEGREPEN:

Vluchten en luchthaventaksen vanuit het land van herkomst
Visum indien dit vereist moest zijn
Conservation fees in nationale parken
Inkomgelden
Dranken, snacks, middag- en avondmaal, tenzij anders vermeld
Cross border fee wagen ( documentatie grensoversteek) - 2250 rand 
One way fee (ophalen in Kaapstad en afleveren in Windhoek) - 6600 rand
Contract fee huurwagen - 115 rand
Benzine
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door u aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en uw persoonlijke reisvoorkeur(en).

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten