GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tsitsikamma Lodge

3 32kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Stormsrivier Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Angie
235 m | Lat:S 33° 58' 54" Long: E 24° 1' 8" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tsitsikamma Lodge bestaat uit verschillende chalets gelegen aan de voet van het Tsitsikamma gebergte, te midden een groot bosgebied. Deze zeer ruime chalets beschikken allemaal over een Spa bad en hebben een eigen barbecue in de tuin. Hoewel de kamers vrij sober ingericht zijn, draagt dit net bij tot de totale beleving van het ganse kamp. Men waant zich hier eerder in de Vlaamse Ardennen of in het Duitse Zwarte Woud. Vanuit de lodge kan je wandelingen ondernemen in het bosrijke gebied en ben je niet eens zo gek ver weg van het beroemde Tsitsikamma, Stormsrivier Kamp, onderdeel van Garden Route Nationaal Park. Deze lodge beschikt ook over een eigen restaurant en ontspanningsruimte, wat betekent dat je niet nog eens op zoek moet gaan naar een andere locatie voor dergelijke activiteiten.
Opmerking: Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij de ouders.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaatsBiljarttafel

In de kamers:

VentilatorVerwarmingTelefoonWasserijThee en koffieHaardrogerTelevisieRadio

In de badkamers:

DoucheSpa

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer mooie accomodatie en uitstekende keuken, maar spijtig dat het een 30-tal km van het park ligt en met de huidige wegenwerken (wachttijden tot 15 minuten) is de locatie minder aangewezen.

Daems (31-07-2009)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in