GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Southern Cross

6kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Neill Ovenstone
18.48 m | Lat:S 34° 5' 11" Long: E 23° 22' 10" check-in: 14:30 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Southern Cross is gelegen in voor velen de mooiste baai van de West Kaap. Meer bepaald in Plettenberg baai, dat gekend staat voor haar lange witte strand en een exclusief uitzicht over de Indische Oceaan. Dit strandhotel is prachtig gelegen, boven op een duin, en werkelijk een lust voor het oog. De enorme aandacht voor detail maken het een uitverkozen plaats om relax te genieten van het wonderlijke uitzicht over de Indische Oceaan. Het strand is makkelijk te bereiken via een platform, dit zonder dat u dus een weg moet oversteken en meteen op het prachtige witte zandstrand uitkomt. Geheel opgetrokken in hout is dit gastenverblijf zeer charmant te noemen en tevens ook nog eens zeer smaakvol ingericht. Het mooiste zicht op zee heb je van op de veranda, waar bij mooi weer ook het ontbijt zal worden geserveerd. Alle kamers bevinden zich gelijkvloers en hebben zicht op de tuin. Dit is werkelijk een strandverblijf dat uitsteekt boven anderen, locatie, locatie en ook nog eens locatie!
Opmerking: Kinderen zijn welkom +8

Kinderen slapen op het sofa bed in Deluxe King Room aan R313 pk/pn/.

Geen singles gedurende piekseizoen (11/12 - 10/01). Gedurende deze tijd en tijdens de paasvakantie minimumverblijf 3 nachten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandStadBosgebiedBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooie ligging voor eeen strandganger, maar te duur voor wat het is.

Proost Joan en Jacqueline (28-11-2011)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in