GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Villa Africa Boutique Hotel

47kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Pretoria Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Els en Ben Bellefroid
1354.29 m | Lat:S 25° 45' 43" Long: E 28° 20' 10" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Dit Boutique Hotel, uitgebaat door Vlamingen Els en Ben Bellfroid is gelegen in een rustige buitenwijk van Pretoria op een half uurtje rijden van Johannesburg Internationale luchthaven (OR Tambo).

Alle kamers zijn zeer stijvol ingericht met een modern Afrikaanse tintje en beschikken over al het comfort om uw reis te vervolledigen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodHaardrogerInternetTelevisieRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in badSauna

In de omgeving:

StadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer vriendelijk onthaal, hulp bij het uitkijken naar een restaurant

Pauwels carla (06-01-2010)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in