GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hlangana Lodge

4 19kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Stefaan en Ellen Verlinde
337.98 m | Lat:S 33° 34' 34" Long: E 22° 12' 23" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hlangana Lodge is gelegen op een prachtig domein van meer dan een hectare en is de eigendom van Vlamingen Stefaan en Ellen Verlinde, een van de eerste Vlaamse koppels dat ooit een gastenhuis startten in Zuid-Afrika. Hun oudste zoon Bert heeft ondertussen het roer overgenomen en zorgt er met het voltallige team voor dat de gasten het naar hun zin hebben. De lodge is perfect gesitueerd, letterlijk aan de rand van Oudtshoorn, en dus de ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen. Handig dus, want op wandelafstand van het stadscentrum en schitterende restaurants maar ook op weg naar de indrukwekkende Cango grotten, struisvogelboerderijen, Cango Cheetah and Wildlife farm, alsook de schitterende Swartberg - Meiringspoort Route. De lodge werd opgedeeld in drie vleugels, in de eerste plaats om ervoor te zorgen dat gasten privacy hebben en tegelijkertijd allemaal kunnen genieten van een prachtige tuin waar rozen centraal staan. Er is de optie tussen standaard, familie en luxe kamers. Alle kamers zijn smaakvol gedecoreerd en beschikken over alle nodige comfort, zoals airconditioning, minibar, gratis draadloos internet en televisie met satelliettelevisie. Iedere kamer heeft een ruime badkamer met douche en/of ligbad. Het Karoo-ontbijt bij Hlangana Lodge is er eentje om echt wel U tegen te zeggen. Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet is dat wat gasten mogen verwachten, met alles er op en er aan. Buiten een uitgebreide keuze aan brood, croissants, yogurts, vers fruit, kazen en charcuterie, alsook verse vruchtensappen en koffie, kunnen gasten ook een warm ontbijt bestellen. Champagne is eveneens inbegrepen in het ontbijt. De ontbijtruimte is zo ontworpen dat gasten kunnen kiezen of ze binnen of buiten de maaltijd willen nuttigen. Excursies, reservaties van restaurants, huurwagen, ballonvaren, worden met de glimlach geregeld bij het onthaal. Draadloos internet is gratis en niet alleen beschikbaar in de kamers, maar ook bij de receptie. Zonder meer is Hlangana Lodge een begrip geworden in de regio. Dat de prijs/kwaliteitsverhouding ook nog eens goed zit, is helemaal mooi meegenomen. Zeker het overwegen waard om hier te komen logeren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen onder 3 jaar verblijven gratis; 3e en 4e persoon in de Family Suite betalen het "sharing" tarief.

Gratis welkomstdrankje. Shuttle naar de meeste restaurants.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangFaxGamedrive(s)Baby vriendelijkParkeerplaatsDVD

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

Platteland
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Kamer maar middelmatig, wel goed gericht met zicht op tuin. Geweldig ontbijt met alles erop en eraan, incl cava. Minpuntje : belgische uitbaters niet gehoord of gezien.

Mr/s Vandepaer en Mr/s Puttenaers (03-11-2016)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in