GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Stellendal

11kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Somerset West Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Kine Koomen en Damian Daverveldt
54.10 m | Lat:S 34° 4' 43" Long: E 18° 50' 49" check-in: 15:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Stellendal is een charmant gastenverblijf dat wordt uitgebaat door het Nederlandse koppel Damian en Kine en is gelegen aan de rand van de beroemde Kaapse wijnlanden. De Kaap-Holllandse lodge ademt een koloniale sfeer uit, maar tegelijkertijd is er ook gewerkt met Afrikaanse en Aziatische kunst en meubilair, wat er voor zorgt dat er een soort van harmonie is ontstaan. Door de centrale ligging van het gastenverblijf, niet eens gek ver van de Atlantische Oceaan, de wijnlanden, beroemde golfterreinen, Kaapstad, Hermanus en vooral ook tal van uitstekende restaurants, ben je vrijwel gegarandeerd van een uitstekend verblijf. Stellendal heeft verschillende kamertype. Zo is er keuze tussen standaard kamers en meer ruimere luxe cottages. De Luxury Cottages zijn tevens uitgerust met airconditioning en een eigen ingerichte keuken voor diegene die zelf al eens iets wil klaarmaken. Er is tevens een familie cottage die geschikt is voor 4 personen, alsook een extra bed voor een vijfde persoon mocht dit nodig zijn. De tuin is mooi verzorgd en heeft een leuk zwembad om wat verkoeling te zoeken tijdens de warme zomermaanden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Wijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

zeer mooie accomodatie, persoonlijk onthaal door de gastheer, de gastvrouw hebben we pas de dag erna gezien...mooie kamers, wel zonder airco, maar met fans aan het plafond (wat voor ons ok was hoor), er waren wel geen glasgordijnen in de kamer aanwezig enkel verduisteringsgordijnen, wat het gevoel gaf dat iedereen kon binnenkijken,(of je moest het licht aandoen op klaarlichte dag) maar dit hebben we discreet tegen de eigenaars gezegd, miss kunnen zij er dan iets mee...al bij al verzorgd en prachtige lokatie!

Family Bonte-Ramsdonck (14-01-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in