GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bloom Estate

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Swellendam Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Carla en Maarten van der Ven
106.70 m | Lat:S 34° 2' 13" Long: E 20° 25' 33" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Het Nederlandse stel Carla en Maarten van der Ven zijn de trotse eigenaars van Bloom Estate in het pitoreske Swellendam. Voor liefhebbers van stijl, modern design en de mooie dingen van het leven, dan ben je bij Bloom Estate aan het juiste adres! Op dit grote landgoed van 2,5 ha treft u een perfecte balans aan tussen architectuur, natuur en modern design. Grote tuinkamers, met veel natuurlijk licht, bieden uitzicht op de omringende bergen. Gasten kunnen relax genieten aan een natuurlijk meertje met buiten jacuzzi en het verwarmd zwembad. Kamers zijn high tech ingericht met luxe badkamers. Tevens biedt het gastenhuis een aparte gastlounge met groot terras en funky bar. Wie wil genieten van een (h)eerlijke maaltijd in een van de vele restaurants die op loopafstand van het verblijf liggen. Gratis draadloos internet wordt over het ganse huis aangeboden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tussen 20/12 en 10/1 is een minimum verblijf van twee nachten de regel

Kinderen:
- Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis.
- max. 3 personen in de luxury garden room
- geen extra bed mogelijk in redCloud

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunch

Faciliteiten:

Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyConferentieruimteCreditcard faciliteitenBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Gewoonweg een prachtige B&B

Magdaleens Family (23-08-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in