GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Augusta de Mist Country Retreat

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Swellendam Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Henk en Michel Metford
152.9 m | Lat:S 34° 0' 59" Long: E 20° 26' 52" check-in: 15:00 tot 19:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Augusta De Mist Country Retreat is een verscholen paradijsje centraal gelegen in historisch Swellendam, een nationaal monument gebouwd in 1802. Dit verblijf biedt 8 afzonderlijke smaakvol ingerichte huisjes en tuinsuites. Swellendam is gekend als het juweel van de Overberg en ligt op 240 km van Kaapstad en 160 km van Mosselbaai. Swellendam staat bekend voor de prachtige Kaap Hollandse architectuur en een fascinerende geschiedenis. Het gebied en de schitterende ligging tegen de bergen. Alle kamers hebben alle comfort en zijn smaakvol ingericht. Augusta de Mist heeft ook een eigen keuken, wel is het aangeraden dit vroegtijdig te bespreken aangezien er met verse producten gewerkt wordt.
Opmerking: Tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode is verblijf van minimum 2 nachten vereist. Kinderen +12 jaar welkom. Geen check-in op 25/12 - 1/1 mogelijk. Het avondmaal kan u best vooraf reserveren.
De Honeybush en Sugarbush Heritage rooms hebben, gezien deze als historisch monument werden erkend, geen airconditioning. Tussen december en maart zijn deze kamers niet beschikbaar wegens de hitte. Sugarbush kan niet apart worden geboekt. Beide kamers samen kunnen slechts voor max. 1 nachten worden gereserveerd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarTelevisieRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in