GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Redbourne Hilldrop

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jonny en Sharon
m m | Lat:S 33° 56' 29" Long: E 18° 24' 36" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Redbourne Hilldrop guesthouse ligt in Oranjezicht aan de voet van de Tafelberg, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de stad, de haven en de Tafelberg. Dit huis uit 1928 is zorgvuldig gerestaureerd en gemoderniseerd om te voldoen aan alle comfort van de moderne reiziger, maar zonder in te boeten aan de charme van dit oude pand dankzij de oorspronkelijke houten vloeren, hoge plafonds en loodramen. De subtiele en creatieve kleuren in zowel stof als afwerking dragen bij aan de individuele smaak van elk van de kamers. De gemeenschappelijke lounge van Redbourne Hilldrop guesthouse is ruim en gasten kunnen op hun gemak televisie kijken, praten of gewoon een boek lezen.

Een heerlijk ontbijt wordt geserveerd in de serre met uitzicht over Kaapstad en zelfs de bergen ten oosten en de V&A Waterfront, de Tafelbaai en Signal Hill. Kortom, een heerlijk begin van de dag. Later op de dag of na een daguitstap kan je ontspannen en genieten van een zonsondergang rond het prachtige zwembad met de Tafelberg als achtergrond.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in