GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ashanti lodge and guesthouse

2 10kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): manager
60 m | Lat:S 33° 55' 59" Long: E 18° 24' 43" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Ashanti Lodge Backpackers Gardens en de guesthouse zijn gelegen aan de voet van de Tafelberg en is de toegangspoort tot Kaapstad. Deze backpackers/hostel staat bekend om de uitstekende faciliteiten, uitstekende service en beveiliging in een leuke, vriendelijke omgeving, perfect om de Kaap te ontdekken.

Ze streven naar een duurzame manier om reizigers te ontvangen en beschikken over energiebesparende lampen, zonnepanelen voor de waterverwarming, gerecycleerde waterflessen en een waterput om de tuin groen te houden.

Dit prachtig gerenoveerde Victoriaanse gebouw ligt op loopafstand van het stadscentrum en beschikt over een sprankelend zwembad in een mooi aangelegde tuin en met de nodige andere ontspanningsmogelijkheden in de gemeenschappelijke ruimtes.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadDraadloos netwerkBraaiBiljarttafel

In de kamers:

RookverbodTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Stad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in