GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Africamps Pat Busch

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Robertson Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Africamps
m m | Lat:S 33° 46' 32" Long: E 19° 59' 56" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

De Africamps van Pat Busch ligt in het gelijknamige Pat Busch Mountain Reserve, net buiten Robertson, op een domein van 2000 hectare met spectaculair fynbos, waterlopen en bergdammen, waar vogels en verschillende antilopensoorten en zelfs heel af en toe het schuwe luipaard, hun dorst komen lessen. Het reservaat herbergt ook een zeldzame Proteasoort waarvan men dacht dat deze al bijna 50 jaar uitgestorven was en die nu onder de bescherming van Cape Nature staat. 

De luxetenten liggen verscholen tussen het Kaapse fynbos en kijken uit over een groene vallei met de Langeberg als prachtige achtergrond. Ondertussen staan er nu tien tenten op het domein. De mogelijkheden op het terrein zijn eindeloos met verschillende wandelroutes, vogels observeren, vissen, zwemmen of kajakken op de dam. Het sprankelende negen meter lange zwembad, omgeven door een groene gazon, is een welkome aanvulling om te relaxen in de zomerse hitte.

Het reservaat maakt deel uit van de Langeberg, tussen Robertson en Montagu. Met meer dan 160 jaar geschiedenis is Robertson uitgegroeid tot een van de meest aantrekkelijke steden in de Kaapse Wijnlanden, met Victoriaanse gebouwen, straten omzoomd jacaranda's, rozen en uiteraard ook heel wat wijndomeinen. De Robertson Valley maakt deel uit van Route 62, de langste wijnroute ter wereld en beroemd om zijn vele wijnfestivals. Uniek voor deze regio is de riviercruise bij Viljoensdrift met picknick op het rustige water van de Breederivier.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: 

- Minimumverblijf van 2 nachten in het piekseizoen en tijdens de weekends
- Minimumverblijf 3 nachten tijdens de feestdagen

Kinderen: 

- Kinderen <2 jaar verblijven gratis
- Kinderen tussen 3 en 16 jaar verblijven aan kindertarief

Seizoenen 2024

- Laagseizoen: 01/05/2024 tot 30/09/2024 (met uitzondering van lange weekends)
- Hoogseizoen: 07/01/2024 tot 30/04/2024, 14/06/2024 tot 16/06/2024, 08/10/2024 tot 10/08/2024
- Piekseizoen: 08/10/2023 tot 06/01/2024

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

ZwembadBraaiKeukenDeken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in