GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Bungalow

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
m m | Lat:S 34° 3' 22" Long: E 23° 22' 39" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Raw Africa Boutique Collection presenteert The Bungalow Plett. Een luxe boetiekhotel aan Hobie Beach in het centrum van Plettenbergbaai. Scholen dolfijnen zwemmen vlakbij in de warme Indische Oceaan en walvissen kiezen ervoor om in deze kalme baai te kalveren. Bungalow Plett is perfect gelegen voor een lange strandwandeling of om deel te nemen aan een van de vele activiteiten op en in de oceaan. 

The bungalow is als een thuis ver van huis en dat voel je meteen als je de receptie binnenstapt, waar het vriendelijke personeel ervoor zorgen dat aan al je wensen wordt voldaan.Hoewel de beach-stijl van dit hotel heel ontspannen is, hebben de uniek ontworpen kamers alle nodige voorzieningen, en zelfs gratis minibar en een rustige sfeer. De kamers met uitzicht op zee leiden naar een uitnodigende buitenlounge in de schaduw van de eeuwenoude melkhoutbomen en met plaats om rond het vuur te zitten op een koudere avond. Van bij het restaurant aan de oceaan en op het bovendek heb je een prachtig panoramisch uitzicht. Ontspan en geniet van de ondergaande zon terwijl je luistert naar het kalmerende geluid van de golven. The Bungalow is de perfecte plek om te genieten van een onvergetelijke, magische vakantie.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in