GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Wildehondekloof Private Game Reserve

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
m m | Lat:S 33° 27' 18" Long: E 21° 59' 36" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Wildehondekloof Western Cape Lodge werd in 1996 gekocht als een kale boerderij zonder omheining, wegen of infrastructuur. De bouw van de facilitaire en beheerdersverblijven begon in 2002 en tegelijkertijd ontstond het idee om de lodge te bouwen met gebruikmaking van het bestaande gebouw. Tijdens de bouw van deze Oudtshoorn lodge werd het duidelijk dat het huidige gebouw niet voldoen zou zijn en werd gestart met de planning van de huidige Oudtshoorn Wildehondekloof Lodge, wat resulteerde in de schitterende 9 luxe en-suite kamers. De lodge werd een mijlpaal bij natuurliefhebbers, zowel uit Zuid-Afrika als uit het buitenland.

In 2005 werd een fokkudde van zeven Eland aangekocht, als de eerste geïntroduceerde dieren geleverd aan Wildehondekloof. De nieuwe Eland complimenteerde de bestaande dieren, bestaande uit Vaalribbok, Klipspringer, duiker, grysbok, Kudu, stekelvarken, honingdas, bavianen, luipaarden, jakhalzen en caracal. Sindsdien zijn er meer Eland, Kudu, Gemsbok, Rode Hartebeest, Blauwe gnoe, Zwarte gnoe, Nyala, Zebra, Blesbok, Impala en Springbok geïntroduceerd.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, lunch, diner (FB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: 

- Groupen 4pax of meer mogen 1 nacht verblijven
- Korting voor verblijf vanaf 3 nachten

Activiteiten 2023: 

- Massages (60 min): 938 rand/pp
- Massage (90min): 1128 rand/pp
- Stargazing: 938 rand/pp
- Giraffe wandeling: 688 rand/pp
- Cango caves:  188 rand/pp
- Meerkat tour: 701 rand/pp
- Swartberg rit: 1138 rand/pp
- Karusa wijn tour en lunch: 188 rand/pp
- Krokodil tour: 238 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in