GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Queen of Calitzdorp

4 15kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Calitzdorp Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Leanne Myburgh
m m | Lat:S 33° 31' 48" Long: E 21° 40' 58" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Viersterren The Queen of Calitzdorp biedt vijftien (15) luxe end-suite kamers, de meeste met balkon en uitzicht. Onze kamers zijn ingericht volgens de hoogste standaard met elegant massief houten meubilair. De luxe ensuite badkamers beschikken over glazen douchecabines en de wastafels hebben granieten wastafelbladen. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, plafondventilatoren, koelkasten, 32-inch flatscreentelevisies met HD DStv en gratis Wi-Fi. De kamers met balkon hebben uitzicht over de aangrenzende Boplaas-wijngaarden en de riviervallei van de Nel of over de stad richting de Swartberg.

We bevinden ons op loopafstand van wijnproeflokalen Boplaas, De Krans en Calitzdorp Celler. Er kunnen dagtochten worden geregeld naar veel van de populaire toeristische attracties in de omgeving, waaronder Seweweekspoort, Die Hel, Prince Albert, De Rust, Cango Caves en werkende struisvogelboerderijen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen: 

- Maximum twee kinderen per volwassen aan kindertarief

Activiteiten: 

- Wijn proeven 
- Hiking 
- Birding 
- MTB trails 
- Scenic drives* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Calitzdorp (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in