GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sigurwana Lodge

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Capricorn | Louis Trichardt Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Liesel and Neil Wright
m m | Lat:S 22° 59' 23" Long: E 29° 28' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Sigurwana Lodge biedt een authentieke back-to-nature-ervaring te midden van het indrukwekkende natuurgebied waar ze zijn gesitueerd. De lodge ligt boven op het Soutpansgebergte en biedt een prachtig uitzicht, een uniek wildgebied van 5500 hectare met een enorme biodiversiteit.

De authenticiteit van de Sigurwana Lodge, die met liefde werd opgetrokken in natuurlijke materialen uit de omgeving, maakt deze plek extra boeiend. Dankzij het gebruik van bronwater en zonne-energie is de lodge uiterst milieuvriendelijk en gaat ze naadloos op in haar omgeving. Daarenboven werd er ook aandacht besteed aan de omliggende gemeenschappen en lokale kunstenaars. Dit wordt duidelijk gemaakt door de intrigerende boekencollectie en boeiende tentoonstellingen en collecties van inheemse kunst en ambachten. Dit unieke, intieme en uiterst gevarieerde wildgebied gelegen in Limpopo, boven op het Soutpansgebergte, wordt daarom ook liefkozend Sigurwana genoemd, wat "Dicht bij de hemel" betekent.

Gasten hebben de keuze uit uniek ontworpen bush chalets, een luxe safaritent of de Ystervark-suite die plaats biedt aan 2 tot 4 personen. Alle kamers zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, zelfgebakken koekjes, vers bergwater en badjassen. De chalets zijn ingericht met twee aparte bedden en hebben een eigen badkamer met douche, buitendouche en hebben een mooi terras met ligstoelen. Elke chalet heeft ook zijn eigen kenmerkende kleuren en charme.

De safaritent zijn op een houten platform gebouwd en het dek wordt verlicht met lantaarns. Deze tenten bestaan uit 2 slaapkamers met telkens 2 aparte bedden die kunnen worden omgetoverd tot een kingsize bed in de grote kamer, en een gezellige loungeruimte. De kamers hebben een eigen douche en bad en er zijn ook 2 buitendouches beschikbaar. Ystervark is een unieke kamer ingericht met 2 aparte bedden, een eigen badkamer en een buitendouche. De unit heeft een gezellige open haard, overdekt terras en een bovendek.

Het natuurgebied waar de lodge zich situeert is een waar botanisch paradijs met meer dan 320 verschillende boomsoorten, waaronder een oeroud bos, zeldzame cycaden (palmvarens), en het gebied is een toevluchtsoord voor luipaarden, samango aapjes, bavianen, bosvarkens, adelaars en tal van andere vogels.

Gamedrives in een open voertuig en begeleide wandelingen zijn de beste manier om de bush te verkennen en gasten kunnen zelf kiezen op welk moment ze deze willen doen. De ranger die de gasten begeleid zorgt voor een onvergetelijke ervaring te midden van de ongerepte pracht van de Sigurwana Wilderness.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: 

- Minimumverblijf 2 nachten
- Luxury tent is geschikt voor max 4 personen
- Alle maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen
- activiteiten omvatten game drives of begeleide wandelingen welke op maat van de klant worden afgestemd (van een paar uren tot een hele dag)
- conservation fees zijn reeds inbegrepen


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in