GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sekala Private game lodge

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Oostelijk laagveld | Hartbeespoort Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
m m | Lat:S 24° 13' 22" Long: E 27° 42' 26" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Sekala Private Game Lodge is een exclusieve luxe safarilodge-accommodatie (malariavrij) in het Welgevonden Private Game Reserve, de thuisbasis van de Big Five en te vinden in de Waterberg Biosphere, slechts twee uur ten noorden van Pretoria en drie uur van OR Tambo Airport.

Gasten kijken uit naar een ononderbroken uitzicht op de vroege ochtendzon vanaf het hoofddek, terwijl ze een kopje koffie drinken om de zintuigen te prikkelen. De bush komt tot leven tijdens uw gamedrives in de vroege ochtend en het is niet ongebruikelijk om leeuwen of olifanten te zien op slechts een steenworp afstand van het safarivoertuig tijdens hun vroege ochtendroutines.

Sekala biedt volpension ontbijt, lichte lunch en diner, inclusief een welkomstdrankje, evenals drankjes en snacks tijdens gamedrives. Thee, koffie en water zijn te allen tijde beschikbaar. Overige dranken zijn voor eigen rekening. U kunt een grote verscheidenheid aan wild zien in onze privé-waterpoel van de lodge, of naar onze schuilplaats lopen om de dieren van dichtbij te bekijken. Stel je 's avonds eens een nacht onder de sterren voor.

We kunnen een op maat gemaakte ervaring creëren zoals de gast nodig heeft, of het nu gaat om het vieren van een jubileum, verjaardag, voorstellen, huwelijksreizen of andere speciale gelegenheden. Voor groepen die de hele lodge nemen (10 personen) kunnen we samen met u bushwandelingen, nacht in de bush onder de sterren, fotospecial etc.

Perfect gelegen in het midden van het reservaat, bekend om de beste game viewing in Welgevonden Private Game Reserve, kunt u verzekerd zijn van een onvergetelijke Afrikaanse safari-ervaring in combinatie met een uitstekende servicebehandeling in de lodge - een vakantie om herinneringen aan op te halen.

Opmerkingen: 

- minimuum twee nachten verblijf
- Conservationn fee: 210 rand/pp

Kinderen: 

- Kinderen tot 5 jaar alleen toegelaten op aanvraag
- Kinderen tussen 5 en 12 jaar aan kinder tarief (50% van volwassen tarief) 
- Kinderen tussen 13 en 17 jaar betalen 80% can volwassen tarief

Maaltijden: 

- Drie maaltijden per dag: ontbijt, lunch, en avondmaal

Activiteiten: 

-  Twee game drives per dag inbegrepen  

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Hartbeespoort (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in