GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Stoep

4kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Riebeeck West Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Inge Meiresonne & Philippe Nachtergaele
m | Lat:S 33° 20' 56" Long: E 18° 52' 3" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Gelegen in Riebeek West, op 1 km van Allesverloren Wine Estate en 4,5 km van het pittoreske kunstenaarsstadje Riebeek Kasteel, midden in het prachtige Swartland, biedt De Stoep drie comfortabele kamers, elk met een eigen badkamer. In de kamers is er koffie en thee, en een mooie zithoek met televisie en een kachel om te genieten van de koude winteravonden. Het 150 jaar oude boerderijhuis aan de voet van de Kasteelberg biedt een prachtige tuin, zwembad en BBQ-ruimte. Er is privéparkeergelegenheid beschikbaar en wifi.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Riebeeck West (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in