GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mogi Boutique Hotel

4 5kamers/units
Swaziland | Manzini regio | Ezulwini Swazi eigenaar/uitbater(s): Kate/Kelly
m | Lat:S 26° 25' 37" Long: E 31° 10' 46" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Mogi Boutique Hotel ligt in het hart van Ezulwini  op een rustige plek weg van de hoofdbaan. Een rustige omgeving verscholen onder Sheba`s Breast met adembenemende vergezichten op de berg of naar de Ezulwini-vallei. Dit charmante verblijf is sinds kort in de fantastische handen van twee zussen die van Mogi een pareltje hebben gemaakt. Het ruime terras biedt uitzicht over de omliggende groene omgeving en de kamers zijn ruim en hebben mooi ingerichte badkamers. Naast het ontbijt kan je hier ook 's avonds ter plaatse blijven dineren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:

- Kinderen onder 2 jaar verblijven gratis
- tussen 2 en 12 jaar aan kindertarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Swaziland te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 februari 2013 geldt er in Swaziland een zogenaamde Bed Levy. Deze kost 7.5 rand/bed (-25,00 €) en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen