GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Daureb Isib camping and B&B

3kamers/units
Namibie | Erongo | Uis Namibische eigenaar/uitbater(s): reception
m | Lat:S 21° 12' 58" Long: E 14° 51' 38" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Cactus & Coffee Teagarden is prachtig gelegen in een rustige buitentuin met een van de grootste variëteiten aan cactussen en vetplanten in Namibië. Er is een volledig à-la-cartemenu beschikbaar of een 3 gangen menu voor grotere groepen. Een andere optie is om je eigen 'Make Your Own Potjiepot' (fonduestijl), klaar te maken, alleen beschikbaar indien je dit vooraf boekt.

Daureb Isib beschikt over 3 x Luxe Campings, 1 x Deluxe B&B Cottage, 2 x Tented B&B Chalets, een zwembad, Lapa en Boma gebied.De luxe campings zijn zeer schaduwrijk. Elke site heeft zijn eigen privé-buitendouche & toilet, kitchenette en barbecue. Een gasgeiser zorgt voor warm water. 220V/50hz elektriciteit is voorzien

De ruime Deluxe B&B Cottage is geschikt voor 4 personen (met een kingsize bed en 2 x eenpersoons bedden) en bestaat uit een open opstelling met een zithoek, een grote slaapkamer, die uitkomt op een tweede slaapkamer. Deze Cottage ligt halverwege een heuvel die uitkijkt over de machtige Brandberg

Er zijn ook twee Tented B&B Chalets; een die plaats biedt aan 2 gasten (met 2 x ¾ bedden) en een die plaats biedt aan 4 personen (met 4 x ¾ bedden [familiekamer]).

De Cottage en Tented Chalets hebben vrij uitzicht op de Brandberg en ook op wat bekend staat als de "Witte Berg" van Uis ... men kan zowel genieten van prachtige zonsondergangen als van een mooi uitzicht op het zwembad en de aangelegde tuinen van cactussen.De kamers zijn uitgerust met een koffie- en theestation en een kleine koelkast. Er is een ventilator (geen airconditioning, geen tv, geen wifi in de kamers). Wifi is alleen beschikbaar bij Cactus & Coffee Teagarden. Ontbijten wordt geserveerd van 07u30 tot 10u00.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen 2024: 

- Kinderen minder dan 6 jaar oud verblijven gratis 


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadDraadloos netwerkBraaiConferentieruimte

In de kamers:

VentilatorThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in