GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Casa Ilanga

5kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Somerset West Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Geertje
m | Lat:S 34° 4' 30" Long: E 18° 51' 23" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

De eigenaresse van Casa iLanga is de 53-jarige jongedame Geertje. Na vrijwilligerswerk in Zambia en een reis over land van Kaapstad naar Vic Falls werd ze verliefd op Zuid-Afrika. Vele jaren wachtend maakte ze van haar droom een waargebeurd verhaal. Als conciërge in België was het logisch om iets met die achtergrond te doen. En zo werd Casa iLanga geboren. Een rolstoelvriendelijk pension.

Casa iLanga is onlangs volledig gerenoveerd en biedt een moderne en elegante sfeer met een vleugje eigentijdse Afrikaanse inrichting in alle vijf de slaapkamers.

Behalve dat het nu volledig rolstoeltoegankelijk is, is Casa iLanga ook smaakvol getransformeerd om gasten met speciale behoeften tegemoet te komen in alle kamers met eigen badkamer, recreatieruimtes en gemeenschappelijke ruimtes.

Casa iLanga ligt op slechts 30 km van Cape Town International Airport, op ongeveer 10 minuten rijden van de wereldberoemde Kaapse Wijnlanden en direct naast de nationale weg N2 naar de Tuinroute.

We zijn er trots op dat onze gasten allemaal vertrekken met prachtige herinneringen aan hun verblijf in Somerset West.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersZwembadRolstoel vriendelijkDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternetSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in