GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kruger Cliffs

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Jochen
m | Lat:S 24° 30' 43" Long: E 30° 58' 18" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Na heel wat jaren als manager van tal van lodges in het Greater Kruger gebied was het voor de eigenaars van Kruger Cliffs tijd om een eigen concept uit te werken. Dankzij hun kennis over hetgeen reizigers wensen en verwachten van een goede lodge, werd Kruger Cliffs geboren. 

De lodge met slechts vier cottages is een fantastische uitvalsbasis om Kruger al dan niet begeleid te verkennen. Tegelijkertijd verblijf je vlakbij de Blyde canyon, het begin van de Panoramaroute en daarenboven is het natuurgebied waar de lodge is gelegen ideaal om te wandelen. Zelfs vogelliefhebbers komen hier aan hun trekken met een lange lijst van vogelsoorten die hier maar al te graag vertoeven. 

Wat is er meer ontspannend dan op je terras te zitten en te genieten van het prachtige uitzicht over de natuur en de bergen op de achtergrond. Elke cottage van Kruger Cliffs beschikt daarom over een eigen terras met kleine zwembad, woon- en leefruimte en slaapkamer. De cottages zijn voorzien op self-catering, maar de eigenaars passen zich aan naar de wensen van hun gasten en kunnen maaltijden voorzien. 

Geen enkele Zuid-Afrikaanse accommodatie is compleet zonder een goede barbecue-uitrusting, dus daar werd natuurlijk ook aan gedacht.Elke cottage is zo'n 60 m2 groot en heeft een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, kookplaten, microgolfoven, broodrooster, waterkoker en koelkast. In het woongedeelte is er een plafondventilator en een grote zetel die eventueel kan omgetoverd worden tot slaapbank voor kinderen. De slaapkamer is voorzien van airconditioning en extra lange kingsize bedden van de hoogste kwaliteit, onder een muggennet. De badkamers hebben dubbele lavabo's, een grote inloopdouche, een apart toilet, en als extra is er ook een buitendouche. Alle cottages beschikken over grote schuifdeuren die uitkomen op een terras van 30 m2 met een overdekte eethoek. Het uitzicht in de cottage en op het terras is prachtig gericht op de bergen. Een van de cottages heeft twee slaapkamers en twee aparte badkamers en ook hier kunnen nog eens twee kinderen overnachten op een slaapzetel in de leefruimte.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tijdens lange weekends en feestdagen (valentijnsweekend, Human rights weekend, kerstvakantie, Pasen tot 2 mei, Youth day, Women's day, heritage day) gelden hogere tarieven
- Kinderen tussen 2 en 12 jaar die op de slaapzetel overnachten, betalen kindertarief (max. 2 per cottage).
- Kinderen vanaf 13 jaar of kinderen die de gewone slaapkamer gebruiken, betalen volwassen tarief.
- tarieven zijn inclusief thee/koffie en mineraal water
- Maaltijden op aanvraag (op voorhand te bestellen). Keuze uit verschillende soorten ontbijt, snacks en barbecuepakketten

Maaltijden:
- continentaal ontbijt: 150 rand pp
- warm ontbijt: 180 rand pp
- ontbijt en bubbels: 600 rand voor 2 personen
- Snack platter: 600 rand voor 2 personen
- Braai (BBQ) pakket: 300 rand pp
- speciale maaltijden (glutenvrij, vegetarisch,...): 50 rand pp/maaltijd extra

Activiteiten:
- Mariepskop scenic views & forest hike (3/4 dag) inclusief inkomgeld en picknick ontbijt: 1940 rand/pp of 1815 rand pp (voor 3-4 pax)
- Panoramaroute begeleid volledige dag - inclusief voertuig, gids en inkomgeld: 2690 rand/pp of 2440 rand pp (voor 3-4 pax)
- Kruger nationaal park volledige dag per open 4x4 - inclusief inkomgeld, picnic ontbijt en transfer naar Orpen gate2690 rand/pp of 2565 rand pp (voor 3-4 pax)
- Bezoek aan het Moholoholo rehabilitation centre: 1000 rand/pp of 940 rand pp (voor 3-4 pax)
- Game drive in Manyeleti privaat wildreservaat per open 4x4 safari voertuig: 1940 rand/pp of 1815 rand pp (voor 3-4 pax) - keuze tussen ochtend drive met warme drank en rusks of namiddag drive met frisdrank en snacks (ong. 3 uur rit in het reservaat)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardZwembadDraadloos netwerkBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningOpen haardVerwarmingThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in