GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lush Private Lodge

5 6kamers/units
Zuid-Afrika | Sun City | Pilanesberg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lupini Family
m | Lat:S 25° 10' 17" Long: E 26° 58' 54" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Lush is een door een familie gerunde kleinschalige lodge, gelegen in het Black Rhino Reserve dat deel is van het grotere Pilanesberg National Park. Je kan hier Italiaanse gastvrijheid, luxe accommodatie, heerlijke maaltijden en safari-ervaringen verwachten.

Lush ligt in het Black Rhino Reserve, een prive-concessie in het malariavrije grotere Pilanesberg National Park met een grootte van 55.000 ha. Het park, omringd door de heuvels van een ingezakte en uitgedoofde vulkaan met zowel Kalahari- als Laagveld-biomen, biedt een echt wildernisbeleving. Een enorme varieteit aan inheemse Zuid-Afrikaanse diersoorten zijn hier te vinden.

Als gast van Lush ben je verzekerd van een unieke wildbeleving met de kans om de zwarte neushoorn te zien waarvoor het Black Rhino reservaat bekendstaat. De lodge heeft toegang tot heel Pilanesberg, inclusief het Black Rhino Game Reserve, een beperkt toegankelijke wildgebied van het park dat specifieke werd opgericht voor de bescherming en het fokken van deze dieren die ernstig worden bedreigd door de illegale jacht en stroperij.

De suites hebben uitzicht op de bush of de omliggende bergen. Overdekte loopbruggen leiden naar elke suite, die langs beide kanten afwisselend zijn geplaatst tussen de bomen en hebben dus elk een eigen prive-ingang. Het interieur van elke suite is geinspireerde op de omliggende natuur. De ruimte werd slim ingericht en de glazen vouwdeuren zorgen ervoor dat je je een kan voelen met de natuur, zelfs wanneer je binnen in de suite zit. De suite is ontworpen met alle nodige comfort en is niet zomaar een kamer, maar een leefruimte waar je je kan ontspannen en optimaal kan genieten van de omgeving.

Alle suites zijn voorzien van airco, een kingsize bed en een ruimte met een minibar, Nespresso-apparaat en koffiepads. Het vrijstaande bad in de kamer heeft een uitzicht en de ruime regendouche is voorzien van organische producten, en er is eveneens een openluchtdouche. Badjassen en een haardroger zijn aanwezig en het zwembadje en terras met ligstoelen maken het geheel af.

Lush staat garant voor een authentiek safari-avontuur. Door de toegang tot het Black Rhino Reserve en het Pilanesberg's Wilderness Area heb je veel meer mogelijkheden om de ongerepte omgeving van dit gebied te verkennen. Toegang tot het openbare gedeelte van het park vergroot de kans om een grote verscheidenheid aan dieren te zien.


TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:

Kinderen: kinderen van 10 jaar en ouder zijn welkom; leeftijdsbeperking kan worden herzien wanneer de lodge exclusief is geboekt.

Inbegrepen:
- alle maaltijden, koffie/thee, frisdranken, geselecteerde bieren, wijnen en alcoholische dranken
- gevulde minibar in de kamer
- twee safari activitieten per dag met drankjes en versnaperingen 
- wifi

Niet inbegrepen:
- Fooien
- premium bieren, wijnen en alcoholische dranken
- bijkomende activiteiten (ballonvlucht, golf)
- begeleide wandelingen (mits beschikbaarheid van een gids)
- Black Rhino Reserve Fee (310 rand per persoon per dag)
- transfers
- spa behandelingen

Typische dagindeling (lente/zomer):

5u: wekdienst
5u30: Thee/koffie
5u45: ochtend game drive (3u)
9u30: ontbijt
13u: lichte lunch
16u: namiddag thee en versnaperingen
16u30: namiddag game drive (3u) 
20u: diner

Typische dagindeling (herfst/winter):

5u45: wekdienst
6u15: Thee/koffie
6u30: ochtend game drive (3u)
9u30: ontbijt
13u: lichte lunch
15u30: namiddag thee en versnaperingen
16u: namiddag game drive (3u)
19u30: diner

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadDraadloos netwerkGamedrive(s)Creditcard faciliteitenParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in