GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Skybeds

4 3kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Khwai District Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Natural selection
m | Lat:S 18° 49' 55" Long: E 23° 41' 36" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer

Slapen onder de sterren in het hart van de bush doe je niet elke dag, en we wilden de ervaring zo exclusief mogelijk houden. Het is immers niet helemaal hetzelfde met 100 snurkende mensen naast je. Als gevolg hiervan zijn er slechts drie Skybeds voor in totaal zes personen, en, net zo belangrijk, elk is perfect privé van de volgende.

De Skybeds zijn geen gewone kampkamers. Je slaapt hoog boven de vlaktes, twee verdiepingen hoog en letterlijk meters verwijderd van een door zoogdieren gedomineerde waterpoel. Het bovenste platform is uw buitenslaapkamer, compleet met bed en klamboe. De lekkerste dekbedden houden je warm als de temperatuur daalt en we hebben zelfs warmwaterkruiken om je extra warm te houden. De badkamer bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een douchecabine, een toilet en een eigen kleedruimte.

De Skybeds zijn geen witgehandschoende, met linnen tafelgeklede soort plek en goed, gezond eten wordt geserveerd rond het kampvuur of op het speciale eetplatform, vergezeld van de zwervende dieren in het wild, de geluiden van de nacht en een frisse G&T.

Er is een flinke dosis romantiek in de Skybeds gespoten, maar dat betekent niet dat ze alleen voor koppels zijn. Kleine groepen kunnen het kamp exclusief boeken (dat noemen we een feestje!), en gezinnen met kinderen van 15 jaar en ouder zijn welkom.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in