GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tsitsikamma Village Inn

3 33kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Tsitsikamma Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Irma
m | Lat:S 33° 58' 27" Long: E 23° 53' 3" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Tsitsikamma Village Inn, gelegen in het dorp Storms River aan de prachtige Tuinroute, biedt een unieke vorm van accommodatie. De meeste van onze kamers zijn gesitueerd rond een typisch dorpsplein. Deze gebouwen vertegenwoordigen veel van de verschillende bouwstijlen die in de 19e eeuw in de Kaapkolonie te vinden waren.

Restaurant Oude Martha serveert stevige en heerlijke ontbijtjes, lunches en diners. Andere populaire restaurants op het terrein zijn de karakteristieke Hunter's Pub en het informele Cafe Bacchus. Naast het hotel ligt de Marilyn's 60s Diner, waar u kunt genieten van een trip down memory lane met de vintage motorfietsen, auto's, memorabilia en een typisch dinermenu. Geniet van een ale in onze microbrouwerij die ook een aantal andere Zuid-Afrikaanse ambachtelijke bieren aanbiedt.

Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis om de natuurlijke attracties en avontuurlijke opties van de regio te verkennen en er zijn veel manieren om dit te doen, van wandelpaden, mountainbiken en paardrijden tot boomtoppentours en bungeejumpen. Tussen de excursies door kunnen gasten ontspannen rond het schitterende zwembad of kinderen kunnen zich vermaken in de speelkamer. Er is gratis wifi beschikbaar in het hele hotel. Tot de faciliteiten op de kamers behoren airconditioning/verwarming, elektrische dekens, televisie en een thee- en koffiestation.

Dit unieke dorp weerspiegelt alle koloniale bouwstijlen die te vinden zijn in de beroemde tuinroute van Zuid-Afrika. U kunt kiezen voor een verblijf in de imposante Kaap-Hollandse stijl, het Drostdy of Landdrost's (magistraat) huis, of u kunt ervoor kiezen om te verblijven in een van de charmante Victoriaanse boswachtershuisjes, in een knus vissershuisje of een eenvoudige Karoo Pastorie (pastor's cottage) met zijn diepe stoep- en schuiframen, een eenvoudige schuur, een honeymoon kamer of rustieke blokhutten. Elk huisje heeft zijn eigen individuele tuin die past bij de specifieke stijl van tuinieren die doet denken aan elke individuele koloniale bouwstijl. Elke kamer is smaakvol ingericht in de stijl die bij die periode past.

Het hotel staat bekend om zijn goede eten, ouderwetse charme en is al vele jaren een favoriet!

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kamertypes:
Premier kamers:
- De Oude Pastorie (4 kamers) - Een 'plat dak' huis met twee verdiepingen is een zeer typisch kenmerk van Zuid-Kaapse dorpen, met schuiframen
- Albert & Victoria Honeymoon Cottage(2 kamers) - Dit decoratieve gebouw is laat-Victoriaans, met schuiframen
Village rooms:
- Hanover, Drostdy, Ikaya, Arniston en de Victorian Cottages (20 kamers waarvan 4 x familiekamers) - Het 'dorpsplein' bestaat uit replica's van traditionele gebouwen uit de eerdere bouwstijlen van de Kaapkolonie en is ook zo ingericht.
Barn rooms (7 kamers):
De schuur, gebouwd in de late jaren 1800 als stallen voor reizigerspaarden, werd in 1996 omgebouwd tot gezellige slaapkamers.

Kinderen: alle kinderen onder 12 jaar die een kamer delen met 2 volwassenen verblijven gratis. Enkel maaltijden (ook ontbijt) dient ter plaatse betaald te worden.

Activiteiten: deze worden uitgevoerd door onafhankelijke bedrijven en dienen best vooraf geboekt te worden. Opgegeven prijzen zijn standaard geldig tot 30/11/2024, tenzij anders vermeld

TSISTIKAMMA NATIONAAL PARK - STORMS RIVER MOUTH (deze prijzen zijn geldig tot 31/08/2024)

- Kayak en Lilo op de Storms rivier (2,5u) vertrek elke uur vanaf 9u tot 14u: 810 rand/pp (aquabooties @ 50 rand en surfpak aan 90 rand kan ter plaatse gehuurd worden)
- Adventure trip (halve dag kayak, lilo & anvil) (4u) vertrek om 9u15 en 13u15, begint met kayak en lilo maar gaat dieper de rivier in met anvils (gemiddelde fitness vereist): 1500 rand/pp incl. booties, surfpak, drybag, zwemvliezen en drankjes (geen kinderen onder 8 jaar)
- snorkelen met gids (incl. materiaal): 750 rand/pp (vooraf te boeken wegens beschikbaarheid gids en min. aantal deelnemers)

TSITSIKAMMA DORP
Tarieven geldig tot en met 30/09/2024
- Canopy tour/zipline (3u) vertrek elk half uur tussen 8u en 15u30: 811 rand/pp (en 711 rand/kind tot 17 jaar) incl. lichte maaltijd en drankje
Tarieven geldig van 01/10/2024 tot en met 30/09/2025
- Canopy tour/zipline (3u) vertrek elk half uur tussen 8u en 15u30: 911 rand/pp (en 811 rand/kind tot 17 jaar) incl. lichte maaltijd en drankje


BLOUKRANSBRUG
- Bungee jumping (+200 m) - vertrek op het uur tussen 9u en 17u (1 uur vooraf aanwezig): 1900 rand/pp (geen kinderen onder 14 jaar of personen boven 150 kg)
- Skywalk Tour - vertrek op het uur tussen 9u en 17u (u moet 1 uur vooraf aanwezig zijn): 450 rand/pp (geen kinderen onder 6 jaar)

KNYSNA

- Close encounter whale watching (1,5 tot 2u) 1/6 tot 30/11 (min. 4 pers.): 1500 rand/pp en 1190 rand/kind <12 jaar
- Marine eco tour (1,5u) 1/12 tot 30/5 (min. 4 pers.): 1150 rand/pp en 860 rand/kind <12 jaar
- Knysna heads Adventure (45 min.) sightseeing op aanvraag (min 6 pers.): 695 rand/pp en 440 rand/kind <12 jaar
- Sunset safari (1,5u) marine excursion + sunset (min 6 pers.): 1480 rand/pp (vertrek dec/jan @ 17u, feb-april+sept-nov @ 16u, mei-aug @ 15u)
- Sunset cruise (2,5u) op de lagune en Indische oceaan met snacks en bubbels: 1650 rand/pp (vertrek dec/jan @ 17u, feb-april+sept-nov @16u, mei-aug @ 15u)
- lunch charter (2,5u) lagune en kustlijn met standaard catering(min 4 pers.): 1860 rand pp (vertrek 10 of 11u)
- Day sail (4u) langere boottrip op de lagune en indische Oceaan met catering (min 4 pers.): 2700 rand pp (vertrek 10u)


Overige activiteiten

- SUP: 270 rand/uur voor 1 uur, 460 rand voor 2 uur en 650 rand voor 3 uur
- Kajak (max. 3 personen): 290 rand/uur voor 2 personen en 190 rand/uur voor 1 persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadDraadloos netwerkBraaiCreditcard faciliteitenParkeerplaatsBiljarttafelDekenBuffet

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Tsitsikamma (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in