GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Papkuilsfontein Guest Farm

8kamers/units
Zuid-Afrika | Bushman land | Calvinia Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Mariette and Alrie van Wyk
m | Lat:S 31° 33' 27" Long: E 19° 10' 56" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Geniet van de rust en stilte van deze boerderij. Verblijf in de oude, prachtig gerestaureerde stenen huisjes, in je eigen fynbos omgeving. Wandel naar de adembenemende canyon en de waterval van 100 meter hoog. Geniet in het voorjaar van de wereldberoemde bloemen die als bloementapijten verschijnen na de winterregen. Het gebied rond Nieuwoudtville staat trouwens bekend als "de internationale hoofdstad van de bloembollen", omdat deze regio de grootste concentratie en diversiteit van inheemse bloemen op aarde heeft. Op het domein van Papkuilsfontein is er een grote verscheidenheid van vogels, en naast kleinere dieren kan je een bezoek brengen aan de San-rotstekeningen. Daarnaast zijn er meer dan honderd kilometer wandel- en fietspaden, en kan je gaan zwemmen in de natuurlijke waterplassen tussen de rotsen. De gerestaureerde huisjes maken deel uit van de gebouwen van de boerderij en hebben een eigen zwembad.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

ZwembadDraadloos netwerkBraaiParkeerplaats

In de kamers:

Open haardRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Calvinia (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in