GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oakdene Guesthouse

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Daniel Evrard & Sonja Vanweynsberge
m | Lat:S 33° 34' 59" Long: E 22° 12' 15" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

In 2017 kochten de vlamingen Sonja Vanweynsberge & Daniel Evrard, Oakdene Guest House om hun stressvolle leven in België te ontvluchten. Oakdene Guest House is gelegen in Oudtshoorn in de Kleine Karoo, omringd door bergen en gezegend met een rijke verscheidenheid aan vogels en planten. De guesthouse ligt vlakbij het stadscentrum en op wandelafstand van winkels en restaurants.
Beschut onder de eikenbomen en gelegen langs een belangrijke toeristische route, is Oakdene een van de oudste historische gebouwen uit de beginjaren wanneer Oudtshoorn werd opgericht. Het gebouw dateert van 1853 en werd in 1988 uitgeroepen tot nationaal monument waarna het helemaal werd gerenoveerd om het in ere te herstellen. Met meer dan 330 dagen zon per jaar is Oudtshoorn een geweldige uitvalsbasis de regio te verkennen.
Nabijgelegen attracties en activiteiten in Oudtshoorn zijn onder meer de Cango-grotten, wildparken, struisvogelboerderijen, Wilgewandel Holiday Farm, Cango Wildlife Ranch, Meerkat-kolonie en de Swartbergpas. Oakdene Guest House heeft 6 kamers en ligt op een stuk grond van 3000 vierkante meter met een grote tuin en zwembad en een overdekte prive parking. Alle kamers zijn voorzien van een kingsize-bedden en uitgerust met het nodige moderne comfort.
Iedere ochtend wordt een continentaal ontbijt geserveerd in de plaaskombuis (keuken) met elke versgebakken brood en cakejes en kan je van al dit lekkers genieten op het terras met uitzicht op de tuin.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- geen kinderen onder 12 jaar toegelaten
- in de 2 comfort king rooms kan een extra bed bijgezet worden voor een derde persoon

Begeleide Swartbergpas tours: (vooraf te reserveren) 
- Swartbergpas tour (halve dag): vertrekt om 8u30 met een struisvogel tour, gaat dan naar de Cango grotten waar u een standaard rondleiding krijgt (11u-12u) om dan de Swartbergpas te trotseren. Hier kan u genieten van een picknik, boven op de pas, waarna u terugkeert naar de lodge en dit via het centrum van Oudtshoorn, waar de gids enkele historische gebouwen en verenpaleizen aanduidt. Lunch en inkom cango caves (standaard tour) inbegrepen - 1812 rand pp/812 rand <12j (2022) - 1937 rand pp/868 rand <12j (2023)
- Uitgebreide Swartbergpas tour: vertrekt om 8u30 met een struisvogel tour, gaat dan naar de Cango grotten waar u een standaard rondleiding krijgt (11u-12u) om dan de Swartbergpas te trotseren. Hier kan u genieten van een picknik, boven op de pas, waarna u via prachtige kloven naar Prince Albert rijdt. Na een bezoek aan dit historische dorpje, gaat het richting Meiringspoort voor een wandeling naar de waterval. De terugrit naar de lodge gaat via De Rust. Einde van de tour omstreeks 17u. Lunch en inkom cango caves (standaard tour) inbegrepen - 2062 rand pp/937 rand <12j (2022) - 2187 rand pp/1000 rand <12j (2023)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadInternet toegangCreditcard faciliteitenParkeerplaatsDeken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingThee en koffieHaardrogerInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

In het centrum van Oudtshoorn, nabij een aantal restaurants.

MB & MSR (29-07-2023)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in