GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bayview hotel

3 36kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
m | Lat:S 34° 3' 9" Long: E 23° 22' 19" check-in: 10:00 tot / check-out: 14:00
Reserveer
Het Bayview hotel ligt in het hart van Plettenberg Bay langs de wereldberoemde tuinroute. Bayview is de ideale uitvalsbasis dankzij de ligging dichtbij het centrum van Plettenberg en de zee, waar heel wat activiteiten worden aangeboden, waaronder duiken en vissen. In de buurt kan je ook wandelen, golfen (er zijn 2 golfbanen), wijnproeven, winkelen of bungeejumpen, en kan je naar het grootste vogelreservaat ter wereld, of een bezoekje aan het olifantenpark of een boottocht om de walvissen en dolfijnen te zien. Vanuit het hotel heb je prachtige panoramische zichten, ruime kamers, spa en het hotel heeft ook haar eigen restaurant.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

In de omgeving:

Strand
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in