GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zanzibar Pearl Boutique Hotel

24kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Matemwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): reception
m | Lat:S 5° 52' 6" Long: E 39° 21' 14" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Witte zandstranden, palmbomen en de Indische Oceaan zover je kunt zien, dat is Matemwe in het noordoosten van Zanzibar. Het kleine dorp is geliefd bij de lokale bevolking en reizigers vanwege het schijnbaar oneindige brede en romantische strand. Matemwe is een goede plek als je wilt ontspannen, met in de ene hand een boek en een drankje in de andere, je hebt je droombestemming gevonden. Zanzibar Pearl ligt direct aan zee met een geweldige tropische tuin en heeft het langste strand van Matemwe, namelijk 250 meter.  De Lodge beschikt over 24 kamers op een stuk land van 39.000 m2. 

De Pearl Suites liggen aan de oceaan, omgeven door exotische weelderige vegetatie in bungalows voor 2 tot 3 personen met privétoegang tot het strand. 

De Oyster Suites zijn betoverend en ruim met een buitenterras en uitzicht op de weelderige tropische tuin. Ze zijn perfect voor natuurliefhebbers en ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

De Oyster-villa's kijken uit op de weelderige tuin rondom: - ontworpen als een 360 ° -villa bestaande uit een binnenwoonruimte, een bovenste woonkamer, een eigen slaapkamer, een apart toilet en een open exotische douche. Oyster Villas zijn geschikt voor maximaal 3 personen.

Tenslotte is er nog de Pearl Villa. Word wakker met het geluid en het zicht van de turkooisblauwe oceaan in onze luxe villa aan het strand met intimiteit, een eigen klein zwembadje, airconditioning, een ruime woonkamer met 2 slaapkamers en een aparte grote badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een binnen- en buitendouche die open staat voor de zon en de nachtelijke hemel. Geweldige keuze voor koppels, gezinnen of vrienden. Pasgetrouwden kunnen genieten van de privacy en het comfort van de privévilla.

Het hoofdrestaurant is geïnspireerd door de omringende kustsfeer en ondersteunt ook de gemeenschap door een scala aan maaltijden te serveren met verse, lokale ingrediënten. Er is een grote selectie aan sterke dranken, cocktails en wijn om uw maaltijd nog lekkerder te maken. Alle producten zijn biologisch geleverd door de beste lokale leveranciers. Er is ook altijd een volledige vegetarische optie beschikbaar.

Vanuit de lodge kunnen verschillende activiteiten worden ondernomen waaronder een snorkel of duikexcursie naar de Mnemba Atoll waar er een grote verscheidenheid is aan marine leven inclusief enkele dolfijnen. De trip duurt ongeveer 5 a 6 uur. 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadDraadloos netwerkCreditcard faciliteitenParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijThee en koffieKluisje

In de badkamers:

DoucheJacuzzi

In de omgeving:

StrandNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen