GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Twyfelfontein Adventure Camp

12kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Namibische eigenaar/uitbater(s): Ondili
m | Lat:S 20° 31' 42" Long: E 14° 23' 56" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Twyfelfontein Adventure Camp, genesteld tussen granieten rotsblokken, is gunstig gelegen op tien minuten rijden van de rotsgravures van Twyfelfontein, op loopafstand van het Damara Living Museum en de Huab River Valley.

De accommodatie bestaat uit 12 gemeubileerde en-suite tenten met twee bedden, een open badkamer met een door zonne-energie verwarmde douche met warm water, wastafel en toilet en een schaduwrijk terras met stoelen. Kinderen jonger dan 12 jaar verblijven in een aparte iglo kindertent verbonden met de tent van de ouders (max.2 kinderen). De 'hoofdtent', een open Lapa, biedt ruimte voor een restaurantgedeelte, een bar en een pooldeck. Het restaurant kan in de winter met luiken worden gesloten.

Gasten kunnen ook genieten van een schilderachtige natuurrit in de efemere Huab-rivier en de omliggende vallei. Het is een excursie die bezoekers blootstelt aan unieke geologische formaties en de mogelijkheid om de met uitsterving bedreigde woestijn-aangepaste olifanten en neushoorns te zien. De activiteit is inclusief een picnic lunch en kan enkel worden ondernomen indien je 2 nachten verblijft. De lodge beschikt over 2 voertuigen, elks voor max. 10 personen.

Een bezoek aan het naburige Damara Living Museum kan op eigen houtje worden gedaan, het biedt een fascinerende kijk op de mensen, het erfgoed en de ziel van Damaraland.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen jonger dan 3 jaar verblijven gratis in gezelschap van ouders.
- Kindertarief is geldig voor kinderen tot 12 jaar wanneer ze de tent delen met 1 of 2 volwassen. Er kunnen maximum 2 kinderen jonger dan 12 jaar in een aparte iglo kindertent verbonden met de tent van de ouders, verblijven.
- Kinderen van 13 jaar en ouder moeten in een eigen tent verblijven.

Maaltijden 2023:
- Lunch: 290 N$/pp
Activiteiten 2023:
- Natuurrit door het landschap van de Huab-rivier (incl. lunchpakket): 1188 N$/pp. 

Activiteiten 2024:
- Natuurrit door het landschap van de Huab-rivier (incl. lunchpakket): 1500 N$/pp. 

Deze activiteit is aanbevolen voor kinderen vanaf 12 jaar en kan je inplannen wanneer je hier 2 nachten verblijft.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadDraadloos netwerk

In de kamers:

WasserijRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in