GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Supertubes Guesthouse

4 16kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Jeffreys Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): reservations
0 m | Lat:S 34° 1' 53" Long: E 24° 55' 53" check-in: 14:00 tot 20:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Supertubes Guest House in Jeffrey's Bay is perfect gelegen, met uitzicht op het beroemde strand van Supertubes. Ze bieden standaard en luxe kamers in het gastenhuis, op basis van kamer en ontbijt, een self-catering appartement met 3 kamers, ideaal voor een gezin en Khaya Zinza, een self catering villa met 5 kamers.

Het Supertube Guesthouse heeft 8 standaard kamers , allen met eigen badkamer, maar gedeeld balkon. Niet alle standaard kamers hebben zeezicht.
Verder zijn er 6 luxe kamers, waarvan 4 kamers boven met een eigen balkon en een prachtig uitzicht op zee, en 2 beneden welke uitkomen op de tuin met prachtig uitzicht op de oceaan. Ideale gemeenschappelijke ruimte beneden met braai-faciliteiten, een volledige keuken en een prachtig uitzicht op Supertubes Beach.

Aan de overzijde van het gastenhuis bevindt zich tevens een appartement met 3 slaapkamers, allen met zeezicht. Er is een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en wasmachine en een tuin met BBQ faciliteiten. Het appartement ligt op wandelafstand van het strand. Het wordt dagelijks schoongemaakt, enkel niet op zon- en feestdagen.

Ten slotte is er nog Khaya Zinza, een self catering villa met 5 slaapkamers met eigen badkamer. Vanaf 3 luxe kamers is er prachtig uitzicht op de oceaan. De twee andere kamers zijn gelegen in de garden flat en hebben geen zeezicht. Dit huis is ideaal voor een grote familie of een groep vrienden die samen reizen. Het wordt dagelijks schoongemaakt, enkel niet op zon- en feestdagen.

Bij alle accommodaties is er airconditioning alsook gratis Wi-Fi aanwezig en zijn er ook strand handdoeken te gebruiken voor een bezoek aan het strand.

Hoewel velen Jeffrey's Bay bezoeken omwille van zijn perfecte surf mogelijkheden, zijn er in de buurt ook 3 stranden waar het veilig is om te zwemmen. Net voor het gastenhuis is er een verscheidenheid aan beroemde surfspots. Voor de walvis- en dolfijnliefhebbers is dit ook een ideale plaats om deze tussen juni en oktober vanaf land te kunnen zien.

Activiteiten in het Jeffrey's Bay-gebied zijn onder meer sandboarden, surfen en kitesurfen, windsurfen op het meer, duiken tussen de riffen of naar scheepswrakken (10 tot 50 m diep), wandelen in de natuurreservaten, begeleide mountainbike trips, paardrijden op het strand (slechts 5 km van Supertubes Guest House), vissen en Kayak of kanovaren .

Jeffrey's Bay heeft ook een aantal prachtige restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- kinderen tot 5 jaar kunnen gratis in een kinderbedje bij de ouders op de kamer
- kinderen van 6 tot 12 jaar aan kindertarief indien ze een kamer delen met de ouders

Minimum verblijf:
- voor de villas is een minimum verblijf van toepassing tijdens de weekends en bij feestdagen
- tijdens de maand december min. 10 dagen in de villa's en 3 dagen in de standaard en luxe kamers
- block-out periode: in juli tijdens de "Annual World Surf Leage Contest" en tussen 20 december en 3 januari.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijRolstoel vriendelijkDraadloos netwerkBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Jeffreys Bay (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in